Cosmin-Eusebiu Raț, elev funtaș la Colegiul Militar din Alba Iulia, a murit într-un grav accident rutier. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

„Elevul fruntaș Cosmin-Eusebiu Raț, din clasa a X-a la Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul”, aflându-se în vacanța intersemestrială, a decedat în urma unui  accident rutier produs în localitatea Ciumbrud, în jurul orei 01.00, din data de 10 februarie 2018. Cosmin era președinte al Consiliului elevilor colegiului, fiind implicat și devotat atribuțiilor acestei funcții. Se bucura de admirația și respectul tuturor elevilor, fiind un bun coleg și adevărat camarad. Personalul Colegiului Național Militar ,,Mihai Viteazul” transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate și își exprimă regretul pentru greaua pierdere a unui elev foarte bun, serios și responsabil. Dumnezeu să-l ierte și să-l primească în Oastea străjerilor cerești!”, au transmis reprezentanții instituției de învățământ din Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, „în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, la ora 00.41 a avut loc un accident mortal, pe DJ 107 E, km. 4+940, în afara localității Ciumbrud, pe direcția de mers Aiud-Ciumbrud. Conducătorul unui autoturism Dacia Logan nu a adaptat viteza de deplasare pe un sector de drum umed, în curbă la stânga, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu o țeavă de gaz . În urma accidentului a rezultat decesul unui  minor de 16 ani, pasager dreapta față. În urma cercetarilor s-a stabilit că autoturismul Dacia Logan a fost condus de M.A.C. , de 19 ani, domiciliat în municipul Aiud, sat Sâncrai. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ” 

La momentul producerii accidentului, în aututurism, pe bancheta din spate, se mai afla și tatăl băiatului decedat. În urma impactului dintre mașină și țeava de gaz, patru localități din zonă au fost afectate în procesul de alimentare.

Pe pagina de socializare a băiatului decedat (aici), mesajele de condoleanțe curg fără încetare

 

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22107 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*