Cornel George Comșa, invitat, din nou, la un post național de televiziune. Albaiulianul ocupă primul loc pe lista PSDI la europarlamentare

Albaiulianul Cornel George Comșa, aflat pe prima poziție a listei Partidului Social Democrat Independent la alegerile europarlamenare, se va afla vineri, 10 mai 2019, în studioul B1 TV, în cadrul emisiunii moderată de Tudor Barbu. Domnia sa a mai fost invitat, în ultimele zile, și la alte televiziuni, cel mai recent la postul național.

Într-un interviu (detalii AICI) acordat, de curând, site-ului proalba.ro, Cornel George Comșa afirma că „orice candidat spune că va pune România în primul rînd, că va impune legi anticorupție, că va aduce fonduri europene cu nemiluita, ori el nu știe cu ce se mănâncă eurodeputăția, ori vă minte, pur și simplu. După 12 ani de prezență românească în Parlamentul European, nimic din toate acestea nu s-au întâmplat. Candidații PSD, PNL, ALDE, USR, ProRomania, ProDemo, UDMR, PMP-toți au fost deja eurodeputați sau chiar comisari europeni. Nu au reușit nimic pentru că România a fost ultima lor grijă. Pentru mine, este limpede-dacă nu crezi în țara ta, dacă nu ai un cuvânt de spus în grupul tău politic, dacă grupul tău politic nu își impune cuvântul în Comisie, practic nu exiști și țara ta nu există.”

Detalii despre PSDI și echipa acestei formațiuni politice găsiți AICI

(Publicitate electorală)

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19738 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*