Cornel Comsa a revenit in fruntea PP-DD Alba. Conducerea nationala a partidului a insistat sa redevina presedintele organizatiei judetene

Dupa scorul foarte bun obtinut de catre PP-DD Alba la alegerile locale din 10 iunie, Cornel George Comsa a decis sa isi depuna mandatul de presedinte al organizatiei judetene. Intr-un comunicat de presa dat publicitatii in 20 iulie, 2012, domnia sa arata ca  “am parcurs impreuna cu colegii mei un drum extenuant dar fructuos, am reusit sa castigam 84 de pozitii de consilieri locali si judeteni si ne-am consolidat in judetul Alba ca o forta  politica relevanta… avem organizatii solide, cu membri seriosi si disciplinati care respecta ierarhia de partid si nu derapeaza sub influente politice ori de alta natura.”

Decizia lui Comsa de a renunta la presedintia filialei Alba a PP-DD a fost una surprinzatoare pe scena politica locala. La alegerile din 10 iunie, el a castigat un post de consilier in Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Ulterior, Comsa a fost ales in unanimitate presedintele Comisiei de Relatii Internationale a CGMB si, totodata, este membru al Comisiei Economice, Buget, Finante din cadrul aceluiasi for. Ocuparea acestor pozitii la Bucuresti au fost motivul aparent al retragerii de la sefia filialei Alba. Unele voci sustin insa ca presedintele PP-DD Alba a refuzat sa semneze un protocol cu PDL la nivel judetean intrand in conflict cu liderii PP-DD la nivel central si depunandu-si mandatul de presedinte al filialei judetene.

In urma insistentelor conducerii nationale a PP-DD, Cornel George Comşa a acceptat sa revina in fruntea organizatiei Alba. El a avut in aceste zile  intalniri cu alesii locali ai PP-DD din judetul nostru iar organizatia se pregateste intens pentru alegerile parlamentare. Exista voci care acrediteaza deja ideea potrivit careia Comsa este dispus sa candideze pentru un post de parlamentar de Alba.

Domnia sa preluat Organizatia Judeteana Alba a PP-DD la inceputul lunii martie a acestui an, a restructurat-o si a adus-o in mai putin de trei luni la un rezultat foarte bun: 12,74 % dintre consilierii locali si judeteni au fost alesi dintre candidatii PP-DD. Acest rezultat plaseaza organizatia Alba pe locul 5 la nivel national si intr-o pozitie relevanta la nivel judetean. ” Sunt bucuros că ne-am consolidat pe 12,74% la nivel judeţean, luând în calcul că am depus liste de candidaţi doar în 62 de localităţi din 78, deci în 16 nu am avut aleşi locali (…) oamenii noștri din teritoriu au avut putina experienţă politică în a conserva votul, deci am pierdut foarte mult pe secţiile de votare, la numărătoare. Dacă am fi avut oameni antrenaţi în toate secţiile şi liste complete, scorul nostru ar fi fost de 20%”, afirma Comsa imediat dupa alegerile locale din 10 iunie. In aceasta seara Biroul Judetean de Coordonare, format din 20 de persoane, impreuna cu presedintele Comsa vor intalni la Bucuresti conducerea PP-DD pentru a contura strategia acestei toamne electorale. Un comunicat de presa va fi transmis ulterior de catre biroul judetean de presa al PP-DD.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19577 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

3 Comments

  1. cum nu a batut palma cu PDL? a stat la Alba pana cand si-a pus tatal director si apoi a plecat la Bucuresti, nu a facut acolo nici o branza si atunci si-a spus ca decat codas la oras mai bine in satul tau fruntas pentru ca din pacate mai sunt multi prosti la Alba care sa creada in Dan Diaconescu si compania

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*