Copiii și adolescenții din Alba Iulia pot participa, începând cu anul 2019, la cursurile de programare Logiscool de la ei din oraș

Logiscool România deschide școala de programare în Alba Iulia pentru a fi mai aproape de copiii și adolescenții care își doresc să învețe programare și robotică. Află cum va decurge noul an școlar, care sunt costurile și cum reușește Logiscool să îi învețe pe copii programare și robotică prin joacă.

Unde s-a deschis Școală Internațională Logiscool în Alba Iulia

După ce anul 2018 a adus succesul primelor școli Logiscool din România aflate în: București, Cluj Napoca și Ploiești, școala de programare s-a extins rapid și a ajuns în Alba Iulia. Începând cu februarie 2019, copiii și adolescenții din Alba Iulia vor putea începe cursurile de programare și robotică chiar la ei în oraș. Logiscool Alba Iulia este situată pe Strada Mihai Eminescu, nr. 12.

Structura cursurilor

Primele cursuri încep în februarie 2019. O dată pe săptămână, elevii vor face un curs de 90 de minute în grupe potrivite intereselor și vârstelor.

Orarul școlii este afișat pe pagina școlii: www.logiscool.com/ro/school/alba-iulia

Cursurile de programare se întind pe durata mai multor module de câte un semestru, pentru cel puțin doi ani școlari, de la nivelul de începător la cel de avansat, în funcție de vârsta la care elevii încep cursurile.

Program de Lecții Demonstrative gratuite

Înainte de începerea cursurilor, părinții și copiii pot participa gratuit la Lecții demonstrative, pentru a înțelege mai bine activitățile viitoare. Astfel, școala vine în întâmpinarea nevoilor copiilor care nu s-au mai întâlnit cu domeniul și este primul pas al copiilor spre a afla dacă le-ar plăcea sau nu acest domeniu. Pentru părinți, lecția demonstrativă este un prilej pentru a afla totul despre Logiscool și despre metoda de învățare aplicată, dar și momentul unde pot afla răspunsuri la toate întrebările.

Cât costă cursurile la Logiscool Alba Iulia

Cursurile costă 260 de lei pe lună, iar cei înscriși pot beneficia de diferite reduceri. Părinții care achită integral semestrul la început beneficiază de reduceri. De asemenea, Logiscool oferă reduceri pentru frați și surori.

Logiscool oferă o platformă educațională proprie, pe care copiii o pot accesa și acasă

Pe lângă propriul curriculum, Logiscool are și o platformă educațională proprie pe care orice elev al școlii o poate accesa chiar și de acasă. Astfel, copiii sunt mereu conectați cu ceea ce se întâmplă la școală și pot reveni asupra cursurilor ori de câte ori simt nevoia.

Cine sunt elevii Logiscool România

Cursurile sunt dedicate copiilor cu vârste de peste 7 ani, care își doresc să afle mai multe despre programare și robotică, dar și pentru cei care acum sunt la început de drum în acest domeniu. Cursanții sunt împărțiți în grupe de câte 6-12 copii, pentru a crea un mediu prietenos și pentru a primi toată atenția de care au nevoie în timpul orelor de curs.

Cine este partenerul Logiscool România care aduce acest concept în Alba Iulia

„Am ales Logiscool pentru că vine în întâmpinarea dorințelor părinților din Alba Iulia, iar acest format convinge prin felul în care îmbină aprofundarea cunoștințelor de programare cu ideea de timp liber petrecut «la joacă». La fel de mult au contat și nevoile familiei mele, fiicele mele petrec mult timp – irosit din punctul meu de vedere – în fața ecranelor. De aceea îmi doresc ca aceste cursuri să devină o activitate durabilă, de substanță, un aport firesc la completarea extra școlară a educației tinerilor. Sper ca prin această școală să «scurtez» drumul către Cluj al albaiulienilor”, ne-a spus Bogdan Trandafir, manager Logiscool Alba Iulia.

Află toate detaliile despre școli, datele de contact, dar și programul fiecăreia de pe site-ul Logiscool România!

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22006 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*