Contabila din Sebeș, bănuită că a creat un prejudiciu de peste 200.000 de lei, va fi cercetată sub control judiciar

Contabila de 36 de ani, din Sebeș, bănuită că a creat un prejudiciu de peste 200.000 de lei, va fi cercetată sub control judiciar. Vă reamintim că poliţiştii de investigare a criminalităţii economico-financiare au luat măsura reţinerii faţă de o angajată a unei societăţi comerciale din Sebeş, care ar fi delapidat peste 200.000 de lei. Va fi prezentată în faţa procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 24 aprilie 2018, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din IPJ Alba au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de o femeie de 36 de ani, din municipiul Sebeş, bănuită de comiterea infracțiunilor de delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Din cercetările efectuate, a rezultat că, în perioada 2016- 2018, femeia, angajată ca şi contabilă la o societate comercială din Sebeş, ar fi întocmit documente financiare și de evidență contabilă false prin intermediul cărora ar fi sustras sume de bani din conturile societății, disimulând prin aceste operațiuni plăți către furnizori.

În acest fel, aceasta a fi creat, societății comerciale, un prejudiciu în valoare de   200.405 lei.

Pentru  documentarea activităţii infracționale a femeii, la data de 24 aprilie 2018,  poliţiştii au efectuat două percheziţii la domiciliul său şi la un alt imobil ce îi aparține.

Inițial, faţă de aceasta a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21819 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*