Consilierii PSD Alba Iulia, amuzați de primarul Hava. „În loc să mimeze compasiune pe facebook, Mircea Hava ar trebui să se…”

Ne amuză primarii care, ca cel din Alba Iulia,  se lauda cu proiecte de învestiții finanțate de Guvern, dar nu spun că sunt de la Guvern.

Până una, alta, îi place, nu îi place, PNDL e Programul Nicolae Dragnea Liviu si așa va fi pentru totdeauna. E ideea lui, a PSD, sunt banii statului român, iar UAT-urile nu au făcut nimic în afară de a formula o cerere către MDRAP (ce fac majoritatea, pentru ca nu sunt în stare să se autofinanțeze).

Citește și Investiție de 1.600.000 de euro la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” Alba Iulia. Hava: “nu, nu e o școală din Norvegia.”

Trebuie spus albaiulienilor că însuși primarul municipiului Alba Iulia nu a vrut ca elevii de la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” Alba Iulia  să învețe dimineața, dar, la presiunea părinților și a cadrelor didactice, a cedat. Primarul Hava a uitat de copiii  de la Economic atunci când a cerut  finanțare pe PNDL pentru liceu și îi pune în situația ingrată de a învăța după-masa. După ce a văzut de prostie a făcut, i-a pasat problema lui Pleșa și a plecat în vacanță în țări exotice, de unde scrie pe facebook. Pe primarul Hava nu l-a interesat niciodată de Colegiul Economic, pentru ca acolo nu erau copiii „greilor PDL-ului” iar acum doar încearcă cu disperare să câștige capital de imagine de pe urma proiectului finanțat de Guvern.

Același primar iresponsabil și echipa sa „tehnocrată” au bugetat insuficient cheltuielile cu forța de munca iar lucrările vor dura nepermis de mult timp (peste 2 ani).În tot acest timp, elevii nu vor avea acces la laboratoare, baza de practică, sala de sport și alte echipamente. Domnule Hava, după ce ați politizat întreg învățământul albaiulian, acum  vreți să-l și distrugeți?

În loc să mimeze compasiune pe facebook, Mircea Hava ar trebui să se grăbească cu găsirea unei soluții pentru mutarea elevilor și profesorilor Colegiului Economic care va intra în reparații în luna octombrie.

Domnule Hava, nu mai mințiți albaiulienii pe facebook, veniți la muncă și aveți grijă de elevi și profesori conform atribuțiilor legale!

Consilierii locali ai Partidului Social Democrat

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 24667 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*