Consilierii din Alba Iulia vor lua în discuție problema stadionului Cetate. Independentul Mircea Trifu, front comun cu PSD și ALDE

trifu“Sunt cu adevărat entuziasmat de faptul că, în prima ședință de Consiliu Local la care particip în calitate de consilier local independent, am reușit să introducem, pe prima poziție, un proiect legat de stadionul Cetate. Este vorba , în prima etapă, de formarea unei comisii care, până la 30 august va trebui să analizeze situația de acolo, cu scopul final de a găsi o soluție în ceea ce privește viitorul acestui obiectiv-simbol al orașului nostru.

Am inițiat aceste proiect și încă două, foarte generoase, împreună cu consilierii din PSD și ALDE și sunt convins că vom găsi susținere la toți colegii noștri. Îmi doresc foarte mult ca atmosfera din Consiliul Local Alba Iulia să devină una constructivă și să spargem acel cerc vicios în care politicul se ridică peste ideea de unitate, atunci când e vorba de proiecte benefice pentru albaiulieni.

Deocamdată, celelalte proiecte,respectiv propunerea de a transmite în direct ședințele de Consiliu Local pe site-ul Primăriei și cea de a oferi reducerea de 50 la suta pentru elevi la transportul în comun, prin aplicare legii 92/2007 privind serviciile publice de transport local, sunt date spre consultare populației, așa că vor intra spre dezbatere în luna august. Ceea ce este foarte important să menționez e faptul că atât eu cât și colegii consilieri din PSD și ALDE ,am beneficiat de sprijinul  tânărului Andrei Popa, fost presedinte al consiliulul elevilor. În încheiere, vreau să transmit că albaiulienii trebuie consultați, permanent, în proiecele care privesc orașul, indiferent de zona politică din care vin acestea.”, a precizat consilierul independent Mircea Trifu.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22937 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

2 Comments

  1. Sunteti siguri ca Trif a spus toate astea fara sa se incurce? Citea? Nu pentru ca ar fi chestii inteligente, ci pentru ca ar fi vorbit destul de mult – stiti voi, sinapsele…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*