Consilier Local din Alba Iulia, implicat într-un grav accident rutier. “M-am născut a doua oară!”

Iulian Bunea, consilier în Consiliul Local Alba Iulia, din partea PSD, a fost implicat, vineri, 7 septembrie 2018, într-un grav accident rutier, petrecut în cartierul Partoș. “M-am născut a doua oară!”, a spus Bunea, în conținutul unei postări de pe pagina sa de Facebook.

Mai jos, postarea integrală:

“M-am născut a doua oară!

Ieri, cineva a făcut o manevră riscantă punând în pericol atât viața mea cât și a altor persoane, grăbindu-se pentru câteva secunde în plus și pentru câțva metrii mai în față în coloană, o grabă inutilă din care a rezultat un impact puternic, acel cineva venind de pe contrasens și intrând direct în mine, chiar dacă am încercat în fracțiunele de secundă să trag dreapta și să opresc. M-am trezit într-o imagine apocaliptică, cu mult praf de airbag în mașină, neauzind nimic datorită airbag-urilor care s-au declanșat și văzând că din mașina care m-a lovit și blocat iese mult fum. Șoferul de tir încerca să îi tragă pe ceilalți afară fără mari șanse până au intervenit și alte persoane, eu am sărit pe ușa din dreapta cuprins de adrenalină.

Câteva minute bune am fost în stare de șoc, am reușit să apelez serviciul de urgență și să cer ajutor. După aproximativ 5 ore de investigații medicale am aflat că sunt bine, bătucit destul de rău, dar bine, le mulțumesc pe această cale tuturor celor de la UPU Alba.

În timp ce mă aflam în spital am primit un telefon de la cel vinovat și mi-a spus că își face griji pentru permisul lui care a fost reținut pentru 3 luni, mi s-a părut foarte ironic și de o nesimțire imensă să îmi spună așa ceva, putea fi mult mai rău atât pentru mine cât pentru ceilalți, în asemenea cazuri o să propun un amendament legislativ minim 1 an suspendarea permisului de circulație iar ulterior făcută reexaminare.

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru o nouă zi frumoasă de care mă pot bucura din plin și vă mulțumesc vouă celor mulți care ați aflat de această oribilă întâmplare și mi-ați transmis gânduri bune!”, a scris Iulian Bunea, pe contul său de facebook.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21520 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

1 Comment

  1. Păcat ca a trebuit sa trăiți experiența aceasta pt a trage oficial un semnal de alarma fata de lipsa educației rutiere manifestata in traficul românesc. Bine ca ați scăpat întreg, poate acesta era scopul experienței, dacă aveți o voce sonora, folosiți-o!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*