Consama Team, companie din Alba Iulia specializată în execuția de pavaje rezidențiale și industriale, precum și în consultanță pentru amenajări exterioare

Mircea Trifu

Compania Consama Team activează pe piața de profil din România având la bază următoarele valori: Profesionalism, Seriozitate, Pasiune. Suntem atenţi la toate cerințele și nevoile  partenerilor noștri iar un aspect foarte important îl reprezintă  execuția  lucrărilor de construcţii în condiţii de calitate ireproşabilă şi în cele mai scurte termene. La baza performanțelor, din cei peste 12 de ani de activitate, stau calitatea și respectul față de client. Având încredere în performanțele echipelor noastre de montaj, oferim 2 ani de garanție  pentru lucrările realizate.

Detalii despre activitatea companiei Consama Team găsiți la adresa www.consama.ro

Clienții au nevoie de surse de inspirație, de consultanță în alegerea modelelor adecvate și de o echipa de montatori profesionisti, care să le execute proiectul în termenul cerut. Pentru a răspunde acestor cerințe în amenajarea spațiilor cu pavaje, vă oferim surse de inspirație pentru amenajări creative, cât și servicii de proiectare și montaj. Consama Team  garantează că lucrările de construcţii desfăşurate împreună cu noi vor fi caracterizate, întotdeauna de Profesionalism, Seriozitate, și Pasiune.

În cei 12 ani de activitate și evoluție permanentă, am fost și vom rămâne atenți la fiecare detaliu:

-executia lucrărilor la o calitate maximă

-realizarea lucrărilor în cele mai scurte termene.

-preocuparea permanentă de a fi mai buni în ceea ce facem

-consolidarea unei echipe dinamice de specialiști

-capacitatea logistică şi financiară de a asigura execuţia lucrărilor în sistem de antreprenoriat general 

“Consama Team  s-a angajat să ofere servicii de executie şi consultanţă în amenajări exterioare,  respectiv de execuţie lucrări în domeniul ingineriei civile la standarde de calitate şi profesionalism. Avem o echipă tânără şi dinamică, mereu preocupată de satisfacerea clienţilor noştri, ce îşi desfăşoară activitatea în jurul conceptului de “optimizare a etapelor de executie”, respectiv de “calitate a lucrărilor de execuţie”. Alături de partenerii noștri, ideea comună este crearea constantă a relațiilor pe termen lung, pe parcursul cărora prietenia și încrederea sunt cel mai importante repere. Valorile și scopul Consama Team vin în sprijinul celor care a nevoie de soluții complete, fiecare detaliu fiind gândit în favoarea partenerilor și clienților nostri. Mai mult, în fiecare zi, se face un pas nou pentru dezvoltarea echipei, a cărei suport va fi tot timpul dedicat beneficiarilor.”, transmite Paul Hribal, Director General, Consama Team.

De ce să alegeți Consama Team?

-pentru că, în primul rând, înțelegem necesitatea lucrărilor de calitate

-pentru că avem o preocupare, permanentă, de a investi în utilaje și oameni bine pregătiți

-pentru că oferim 2 ani de garanție pentru lucrările realizate.

-pentru că încercăm să fim cât mai prezenți în toate proiectele noastre și ne implicăm 101%

-pentru experiența de 12 ani în acest tip de afacere

-pentru finalizarea la timp și în cele mai scurte termene a lucărilor contractate

Sediul Consama Team se află în Alba Iulia, pe strada Traian, numărul 29, etajul 1. Pentru a obține detalii legate de o ofertă puteți suna la numărul de telefon 0744. 799. 375 sau ne puteți trimite un mail la adresa contact@consama.ro. De asemenea, ne găsiți și pe Facebook, printr-un simplu click, AICI

 

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22545 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*