Conferință pentru cuplu, la Alba Iulia, susținută de către Domnica Petrovai

Asociația FemES Alba Carolina în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia organizează Conferința pentru cuplu “Iubește și fii iubit/ă – TRAI ÎN DOI cu înțelegere și bucurie”.

Conferința va fi susținută de către Domnica Petrovai psihoterapeut cognitiv‑comportamental și psiholog clinician cu practică privată, fondatoare a unei Școli pentru Cuplu și autoare a primului curs online adresat cuplurilor „Pentru noi doi“. Domnica Petrovai are o experienţă de peste douăzeci de ani în psihoterapia și consilierea familiei și cuplului. Conferința va avea loc miercuri, 19 decembrie 2018, ora 17.00, la Muzeul Principia din Alba Iulia, iar accesul este gratuit. 

“Trăim într-o cultură cu o istorie în care grija pentru cuplu a fost mai puțin prezentă – și este momentul să schimbăm asta. Pentru fiecare dintre noi! Pentru copiii noștri. Ei vor și pot avea astfel un alt model de relație, de iubire. Frumos și real, sănătos, autentic și cu mult mai puține dureri, eșecuri sau suferințe.” (Domnica Petrovai)

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22032 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*