Confederaţia Sindicală Naţională Meridian face apel la parlamentarii României să susţină o guvernare stabilă în perioada următoare

Mircea Trifu

MOTIUNEA DE CENZURA - PALATUL PARLAMENTULUIConfederaţia Sindicală Naţională MERIDIAN face un APEL deschis parlamentarilor României şi tuturor factorilor politici decidenţi din ţara noastră, să dea dovadă de responsabilitate în actuala conjunctură politică internă şi regională.

Dl. Ion Popescu, preşedintele C.S.N. MERIDIAN, solicită în nume personal şi în numele organizaţiei pe care o conduce, tuturor forţelor politice din ţara noastră, să facă apel la raţiune şi responsabilitate, pentru cooperare în vederea susţinerii unui climat de stabilitate în România.

În contextul conflictelor deschise şi armate din regiune, în mod special având în vedere situaţia tensionată din ţara vecină, Ucraina, preşedintele C.S.N. MERIDIAN cere responsabililor politici ai României, să nu perpetueze un climat politic de instabilitate cu grave consecinţe pentru soarta ţării noastre.

Astfel, ţinând cont de interesul naţional al României, Confederaţia Sindicală Naţională MERIDIAN solicită in mod public şi deschis votarea grabnică a unei soluţii politice care să asigure stabilitatea politică şi guvernarea în mod responsabil a ţării.

Cu profundă preocupare,       

ION POPESCU

Preşedinte Confederaţia Sindicală Naţională MERIDIAN

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22556 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*