Conducerea CEC Bank vine cu precizări legate de cazul de la sucursala din Zlatna. Ultimele noutăți în cazul păgubiților care au reclamat dispariția banilor din cont

zlatna-cecConducerea CEC Bank a transmis, pentru www.proalba.ro, o declarație care face referire la situația de la sucursala din Zlatna, acolo unde zeci de persoane au reclamat că le-au fost golite conturile în care aveau economii consistente.

În urma analizei a peste jumătate dintre solicitările clienților, aproximativ 65% dintre acestea  au fost deja soluționate favorabil pentru clienți. Pentru restul de 35% se așteaptă decizia organelor in drept. Banca depune, în continuare, toate eforturile, implicând toate resursele suplimentare necesare, pentru a analiza și restul de solicitări sosite de la clienți. De asemenea, stăm la dispoziția organelor în drept cu tot ceea ce este necesar în scopul stabilirii adevărului și susținerii clienților.”, au declarat reprezentanții CEC Bank.

cec-zlatnaLa randul lor, reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Alba au precizat că

„dosarul se afla în lucru la Serviciul de Investigare a Fraudelor. Cercetările sunt coordonate de Parchetul de pe lânga Tribunalul Alba. Una dintre persoanele cercetate, respectiv Meteșan Elena se află, în continuare, în stare de arest preventiv.”

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22030 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*