Conducerea ALDE Alba, înlocuită de la București. Noii copreședinți sunt Gheorghe Feneșer și Ioan Lazăr

feneser si lazarGheorghe Feneșer, fostul prefect de Alba, și Ioan Lazăr, fost membru PNL, trecut în Partidul Liberal Reformator, au fost numiți, luni, 7 martie 2016, copreședinți ai Partidului Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) în județul Alba, de către conducerea ALDE București.

„Ieri am primit și eu decizia conducerii ALDE București, prin care Ion Lazăr și cu mine am fost numiți copreședinți interimari la organizația județului Alba. Este o onoare atât pentru mine cât și pentru Ion Lazăr sa conducem această organizație. Este o filiala bună și puternică și ne dorim să avem un targhet foarte bun pentru alegerile locale. Înseamnă un scor cu două cifre și suntem convinși că ALDE va deveni a treia forță politică la nivel de țară. Avem o politică puțin diferită, în sensul în care vrem să promovăm tineri și în același timp persoane cu experiență. Frumusețea împreună cu experiența sunt exact lucrul de care are nevoie România.”, a declarat Gheorghe Feneșer pentru proalba.ro.

Ioan Lazăr vreau să coopteze cât mai mulți tineri și foști liberali în partid și pe care să îi promoveze.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Un Comentariu la Conducerea ALDE Alba, înlocuită de la București. Noii copreședinți sunt Gheorghe Feneșer și Ioan Lazăr

  1. Dinu Nistor Răspunde

    mai 22, 2017 la 9:51 am

    Felicitam din toata inima pe domnul Ghiorghe Feneser,pentru succesul obtinut.Astfel vom avea si noi,pensionarii,un sprijin in Cons.Judetean,care nu ne prea iubeste,avand propria org. a pensionarilor,de care au grije,chear daca sunt doar o organizatie politica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *