Concurs de fotografie cu tema Cetatea Alba Iulia. Vezi detaliile

i love albaI Love Alba s-a nascut din nevoia crearii unei comunitati de oameni care sa devina parte activa si dinamica in promovarea valorilor culturale, sociale si turistice ale judetului, municipiului si in special a Cetatii Alba Carolina, ce se vrea a deveni un nucleu turistic si cultural important pe harta Romaniei.
„Alba`s greatest citadel” este numele concursului prin care I Love Alba incearca sa descopere tineri amatori talentati in arta fotografica, avand ca muza Cetatea Alba Carolina. Proba consta in fotografierea unui cadru inedit din viata cetatii (arhitectura, agitatia orasului, peisaje, etc) care sa obtina un numar cat mai mare de like-uri. Fotografiile vor fi primite la adresa ilovealba@mail.com si vor fi postate zilnic in albumul „Alba`s greatest citadel” a paginii I Love Alba. Concursul este in derulare din 3 iunie si se va desfasura pana in data de 30 a lunii, cand vor fi anuntati castigatorii. Trei participanti care vor aduna cele mai multe like-uri la fotografia trimisa vor primi cadouri personalizate cu I Love Alba. Premiile constau in tricouri, umbrele, brelocuri, insigne si pixuri personalizate.
Toti participantii vor primi stickere auto cu logo-ul I Love Alba.
Fiecare participant este rugat sa trimita pe mail o singura fotografie. Fotografiile trebuie sa fie proprietate personala, realizate de participanti. Fotografiile preluate nu vor fi premiate. Va asteptam in numar cat mai mare sa participati sau sa va sustineti prietenii prin promovarea postarilor preferate.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 25011 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*