Comunicate PSD: S-a găsit PeNeLeu la USeReu/Obișnuit cu blaturile , că doar a fost pedelist convins, Paul Voicu “arde” unul cu USR

Dacă e vorba de blat în politica locală, PNL este campion la blaturi. Să nu uităm că alianța USR-PLUS are candidat la primărie pe fostul viceprimar al lui Mircea Hava și fost membru PNL. Ce dovadă mai mare de blat poate să existe decât aceea că și puterea și opoziția de dreapta e a PNL-PDL?!

Dacă vorbim de persoane ”no-name”, Paul Voicu și Gabriel Pleșa se încadrează perfect în această funcție. Voicu va rămâne toată viața viceprimarul cu atribuții de primar al primarului cu atribuții de europarlamentar Mircea Hava. Pleșa va rămâne viceprimarul cu atribuții în treburi murdare a lui Mircea Hava: închis școli, semnat contracte ilegale de achiziții publice, aprobat 10 rectificări bugetare pe an etc.

Pe Paul Voicu îl deranjează teribil faptul că PSD a numit un reprezentant al mediului de afaceri candidat la Primăria Alba Iulia, deoarece mediul de afaceri a fost neglijat prin excelență de suita PDL-istă de la nivel local. În ultimii 24 de ani, mediul de afaceri din Alba Iulia a însemnat doar gașca intimă de prieteni ai lui Mircea Hava. Toți ceilalți au fost dați la o parte, sabotați, forțați să plece din oraș. Acum e momentul să-i readucem pe acești oameni în nucleul dezvoltării viitoare a orașului.

Pentru un om care a lucrat toată viața la stat, la fel ca majoritatea ”liberalilor” din Alba, Paul Voicu nu poate înțelege importanța  mediului de afaceri pentru dezvoltarea unui oraș. El, împreună cu gașca PDL-istă, au făurit un sistem bugetofag în care mulți albaiulieni, direct sau indirect, sunt dependenți de posturile publice controlate de PDL. Cei care ar putea munci în mediul privat nu au unde, deoarece toate firmele mari sunt în afara municipiului Alba Iulia. În Alba Iulia a mai rămas doar firma PDL&Co.

Înțelegem disperarea PDL-PNL că, după 24 de ani de domnie dictatorială, se clatină funcțiile și rețelele care au distrus Alba Iulia.

Noi am venit cu un candidat care să faciliteze crearea de noi locuri de muncă pentru albaiulieni, astfel încât aceștia să poată trăi mai bine în orașul lor. Am venit cu un candidat care să reabiliteze străzile albaiulienilor în mod planificat și cert în următorii 4 ani. Am venit cu un candidat care va schimba conductele de colectare a apei pluviale astfel încât albaiulienii să nu mai fie inundați la fiecare ploaie. Am venit cu un candidat care să înceapă lucrările la ștrandul orașului, la 3 parcări subterane și anveloparea tuturor blocurilor din vechiul centru al orașului.

PSD vine în aceste alegeri cu un om serios, muncitor și de încredere. Adevăratul motiv pentru care candidatul Alin Stanciu deranjează administrația Voicu este că el nu provine din nicio combinație eșuată a lui Mircea Hava. Alin Stanciu provine din comunitatea mediului de afaceri care îl vrea primar și din comunitățile de albaiulieni nemulțumiți de cum s-a făcut administrație în ultimii 24 de ani în Alba Iulia.

Alin Stanciu va câștiga aceste alegeri și va sparge caracatița PDL-istă care a acaparat administrația și viața albaiulienilor de 24 de ani. Invităm și celelalte forțe politice anti PNL-PDL  să se alăture lui Alin Stanciu și să creăm cea mai mare alianță electorală din Transilvania. Acest oraș merită contribuția tuturor oamenilor de bună-credință care știu, pot și vor să repare dezastrul erei de tristă amintire Hava-Voicu-Pleșa.

Ioan Dîrzu

Președintele Partidului Social Democrat Alba

În municipiul Alba Iulia, de ani de zile observăm lipsa de caracter, cinismul și indiferența față de cetățeni a celor care se află la conducerea administrației locale. Inițial, au fost pedeliștii lui Petrov. Ați auzit de el, e Traian Băsescu, cu care au defilat prin Cetate, mândrindu-se de prietenia sa, mai marii PDL din Alba Iulia. Viceprimarul municipiului, Paul Voicu, lăsat ca ”moștenitor” de Mircea Hava pentru a stăpâni gașca pedelistă, era la rândul său încântat nevoie mare că Elena Udrea a înțeles grija foarte mare a edililor pentru albaiulieni și a ”scăpat” o sumă frumușică pentru proiectele dorite de stăpânire.   Când au obosit, după ce au tăiat de-a valma pensii și salarii, au călcat în picioare promisiuni și principii, pedeliștii au început să se schimbe…

Au acceptat ”spălarea creierului” cu zâmbetul pe buze, au făcut pentru a-și duce mai departe interesele de partid, nicidecum pentru binele albaiulienilor. Pentru oameni nu mai au timp, mult prea ocupați fiind cu susținerea găștii pedeliste. Așadar, au uitat de la o zi la alta tot ce le-au promis cetățenilor și au devenit politruci noi, adică liberali convinși, bătând palma cu adversarii politici, adică tocmai cu cei numiți până atunci ”slugoi în simbria lui Dumitrel”. Cu cei despre care ne spuneau că ”atacul la persoană este ultima armă a jegoșilor portocalii… Eu nu fac blat cu niște ordinari”, striga în gura mare un politician care a câștigat sume importante din numeroasele consilii de administrație în care a fost inclus, desigur, cu sprijinul partidului – PNL, același în care au devenit ”alți oameni” pedeliștii care și-au bătut joc de români. Acum sunt cu toții oameni de dreapta, s-au înfrățit cu cei pe care îi urau fără nici o remușcare și singura lor prioritate este interesul de partid. Și ne aducem aminte o veche vorbă românească; ea spune să ne ferim de trădători, că cine a trădat o dată va mai trăda!
Obosit de atâtea promisiuni neonorate, și desigur de greaua moștenire, Paul Voicu ne vorbește despre un blat între USR și PSD. Știe el sigur? O fi având vreo legătură cu USR sau e o simplă vorbă care circulă prin târg? Că doar e obișnuit cu blaturile, a mai trecut prin asta și știe el mai bine cum e! Vicele sare ca ars când aude de candidatul PSD Alin Stanciu, acuzându-l că nu ar fi reprezentant al mediului de afaceri, că nu l-a desemnat nimeni. Știe el, e obișnuit cu întâlnirile și afacerile… Oare a fost și Paul Voicu la celebra reuniune cu oameni de afaceri din municipiu, de la Camera de Comerț, unde s-a vorbit despre susținerea găștii pedeliste? Ori poate și atunci grija mare erau, totuși, proiectele pentru albaiulieni? Ne întrebăm pentru că ne vorbește, tocmai el, despre onestitate, fapte și realizări! Care realizări, ale PDL sau ale PNL? De fapt e același lucru: ZERO REALIZĂRI. Ne-am obișnuit ca vicele Paul Voicu să ne spună povești, vrem altceva! Ne-am săturat de străzi fără apă și canalizare în smart city! Ne-am săturat de străzi inundate la fiecare picătură de ploaie! Nu mai vrem să plătim cea mai scumpă apă din țară! Gunoaiele din județ, scumpe și ele, ajung la Târgu Jiu, dar mai rămân și pe la noi se pare… Depozitul de colectare a deșeurilor e minunat, pe hârtie, dar e tot o poveste a lucrărilor făcute de mântuială… Dezvoltarea urbanistică e o altă poveste, așa că nu ne mai surprind blocurile răsărite dintre case. Parcările – de câțiva ani reprezintă un proiect de viitor. Până atunci trotuarele devin parcări cu plată, la fel și străzile. O fi o gândire mai abstractă, pe care nu o înțelegem! Să-l ascultăm pe REPREZENTANTUL unui partid onest, ieri PDL, azi PNL, Paul Voicu, și să ne minunăm! Curată strategie, ce să mai vorbim! Până unde poate ajunge ipocrizia și bătaia de joc?

De fapt, nu uitați, cine a trădat o dată e convins că cei din jurul său sunt ca el! Și va mai trăda urmărindu-și propriul interes!
Candidatul PSD Alba pentru Primăria municipiului Alba Iulia, Alin Stanciu, este un tânăr corect, responsabil, care a reușit în afaceri nu cu ajutorul găștilor, ci prin propriile forțe, și asta îl enervează pe Paul Voicu! Alin Stanciu nu e desemnat de vreun tătuc să îi țină locul și să stăpânească numeroasa clientelă pedelisto-liberală! Candidatul PSD e altfel, cunoaște problemele oamenilor, îi ascultă, știe ce trebuie să facă pentru ei, nu pentru oamenii de partid!
Temându-se că vor pierde fotoliul de primar, pedeliștii din Alba Iulia au pus la punct un blat cu USR, că doar sunt profesioniști, ce mai…! Astfel, ne demonstrează încă o dată că interesul de partid primează, că sunt obișnuiți să facă totul pentru binele clientelei, nu al cetățenilor municipiului!

Medrea Bogdan ,

Președinte PSD Alba Iulia

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 29599 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*