Comunicat presă|Voicu Paul a lăsat copiii din Alba Iulia fără locuri de joacă

Mircea Trifu

Printre marile ,,realizări” ale viceprimarului cu vise de primar, Voicu Paul, se numără și revoltătoarea situație în care se află micii albaiulieni de a nu avea suficiente locuri de joacă unde să-și petreacă timpul liber. Extrem de trist pentru noi este faptul că, deși în fiecare campanie electorală, timp de 25 de ani, domnia sa ne-a tot promis realizarea unor astfel de obiective, acestea au rămas doar pe hârtie și în memoria alegătorilor, păcăliți și mințiți, cu nerușinare, de fiecare dată.

Nu este neapărată nevoie să fii un mare specialist să constați haosul în care se zbate Alba Iulia sub ,, performanta” administrație Paul, datorată unei totale lipse de interes față de cetățean și nevoile sale.

Credem că a avut suficient timp să demonstreze că îi pasă de noi, oamenii de rând, și în special de copiii noștri, care speră să apară câte un loc de joacă, unde să se simtă relaxați și în siguranță. Unii dintre ei, tot așteptând au ajuns deja la maturitate, păstrând în suflet  nostalgia locului de joacă de care n-au avut parte în copilărie.

Voicu Paul, încă o dată, a dat dovadă că interesele sale nu se îndreaptă spre cetățeni, ci doar spre acele aspecte ale administrației publice în care există anumite interese personale și de grup ale celor legați indispensabil de bugetul local.

Cum este posibil, ca în Alba Iulia, a doua capitală a României, copiii să fie văduviți de existența unor locuri de joacă, generoase și atractive, în fiecare cartier din oraș? În asemenea situație să ne mai mirăm de faptul că micuții noștri stau mai mult în casă, în fața ecranelor de calculator sau de televizor? În schimb, din nou, ne sunt prezentate tot felul de promisiuni, pe care le-am mai servit și cu alte ocazii și care nu s-au concretizat niciodată.

Locurile de joacă lipsesc cu desăvârșire, dar avem parte, din plin de praf, noroi, drumuri desfundate, inundații, șomaj, nesiguranță personală și, per ansamblu, de un exemplu monumental de faliment managerial și ineficiență administrativă promovată de Voicu Paul și ,,specialiștii” domniei sale.

Oameni buni, Alba,Iulia a ajuns la cel mai scăzut nivel de dezvoltare din ultimii 30 de ani, pe care-l resimțim cu toții și aceasta datorită nepriceperii administrative și dezinteresului public manifestat de

actualul viceprimar, Voicu Paul.

Ne aflăm în al doisprezecelea ceas, în care putem să stopăm această stare de decădere a nivelului de trai din Alba Iulia. Avem încredere în buna credință a albaiulienilor și în faptul că, în sfârșit vor pune punct amatorismului și clientelismului, marca ,,Voicu Paul”, care a pus stăpânire pe administrația publică din Alba Iulia, de 25 de ani.

Votați Gabriel Pleșa pentru Primăria Alba Iulia și Mihail David pentru Președinția Consiliului Județean Alba împreună cu echipele de consilieri locali și județeni USR PLUS! Vă aștept la urne pe 27 septembrie, ziua în care, alături de OAMENI CA TINE, vom schimba Alba Iulia și Județul Alba în BINE!

Roxana Șagău, candidat la Consiliul Local al municipiului Alba Iulia, din partea Alianței USR-PLUS

Comandat de Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate (parte a Alianței USR PLUS)  

Executat de SC START MEDIA CENTER SRL – portal www.proalba.ro 

Cod mandatar financiar 21200391

 

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22510 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*