Comunicat presă|Iuliu Hada(ANA):Haos și debandadă în dezvoltarea edilitară a orașului Alba Iulia

În fiecare intersecție din Alba Iulia suntem priviți intempestiv din panouri electorale de politruci, mai vechi sau noi, sfidând bunul simț al albaiulienilor, dornici de a-i impresiona pe bieții naivi ai tranziției românești. Cine sunt acești ciocoi vechi și noi, care organizați în găști politice plătite doar pentru a rezolva propriile lor interese meschine și care nu lucrează în interesul cetățeanului albaiunian, vom încerca să îi desconspirăm acum.

Ce exemplu mai elocvent de ”civism” și aplecare spre a rezolva problemele cetățenilor îl dă Gabriel Pleșa, care cu o serie impresionantă de potentați din Primăria Alba Iulia și-au modernizat strada cu pavele, cu apă, gaz, canal și iluminat public, tocmai la ieșirea din Alba Iulia spre Șard. Oare ce spun acei cetățeni care au făcut niște eforturi financiare considerabile pentru a-și ridica o casă și care înoată în noroaie,

 

fără nici o infrastructură, cu artere pline de gropi și care se găsesc situate mult mai aproape de zona centrală a orașului?

Se vorbește foarte mult de dezvoltarea volumetrică a orașului. Domnul viceprimar cu atribuții de primar Paul Voicu ne informa plin de ”responsabilitate civică” despre descălecarea în Alba Iulia a unui celebru arhitect olandez, specializat în dezvoltare volumetrică, adus pe bani mulți, pentru a rezolva haosul edilitar care creează atât de multe probleme eminenților administratori albaiulieni. Rezultatul a fost unul spectaculos. În zonele edilitare create pentru construcția de case unifamiliale, cu un regim de înălțime de P+1, au apărut locuințe colective cu regim de înălțime de P+3 plus trei sau mai mult. Asta da dezvoltare volumetrică, domnule Paul Voicu, nu e așa?

Vă rog să vă transpuneți în situația celor care și-au investit toate economiile de o viață pentru a-și crea lui și urmașilor un confort și care se vad nevoiți să privească cum în vecinătate se construiește un mastodont edilitar cu locuințe colective. Iar aceasta doar pentru a mulțumi clientela dezvoltatorilor edilitari care căpușează administrația albaiuliană.

De ce actualii administratori ai orașului privesc cu multor deferență la aceste necazuri pe care tocmai ei le-au creat, eliberând certificate de urbanism mincinoase în care stipulează clar: aici se construiesc doar locuințe unifamiliale cu regim de înălțime de P+1? De ce își bați joc de cei care mobilizează orașul Alba Iulia, făcându-l mai frumos și mai prosper?

Noi, cei de la Partidul Acțiunea Națională Alba am semnalat în repetate rânduri acest neajuns, doar cu toate că am fost convingători în argumentarea celor expuse mai sus, administrația ne-a privit cu acea ”detașare superioară” fără a se sinchisi a da un răspuns. Preocuparea acestor comunicatori mincinoși este doar aceea de a fi realeși la 27 septembrie, pentru a putea continua sarabanda minciunilor și dezinformării în ceea ce ei numesc ”Plan de dezvoltare edilitară a orașului Alba Iulia”.

Noi, cei din Partidul Acțiunea Națională Alba vom demasca aceste neajunsuri și nemulțumiri ale celor mulți, care doresc o adevărate dezvoltare edilitară, care să servească Albei Iulia și cetățenilor corecți și cinstiți care au investit în acest oraș.

Avem nevoie de votul dumneavoastră la 27 septembrie! Dacă îl vom obține, vă promitem că vom administra Alba Iulia în interesul albaiulienilor, eliminând clientela politică creată în decurs de 25 de ani de administrațiea Hava.

Iuliu Hada, vicepreședinte Acțiunea Națională Alba

 

Comandat de Partidul Acțiunea Națională Alba,

Executat de SC SMART MEDIA CENTER SRL-portal www.proalba.ro

CUI mandatar financiar 21200094

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22949 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*