Comunicat presă|Emil Popescu: Alba Iulia are nevoie de o administrație activă tot timpul, nu doar în campanie

Mircea Trifu

Este de-a dreptul fabulos modul în care administrația locală reușește, de câteva săptămâni bune, să rezolve toate problemele orașului. Precum un scamator al banilor publici, distinsul viceprimar cu atribuții de primar scoate pe tapet soluție după soluție. Totul își găsește rezolvare și sursă de finanțare, acum și numai acum, în perioada de campanie electorală. Tot ce nu s-a făcut în ultimii 20 de ani este rezolvat, peste noapte, din pix. Din păcate, ce se întâmplă acum în Primăria Alba Iulia este nimic mai mult decât un spectacol, o butaforie administrativă și mult praf aruncat în ochii cetățenilor.

Alba Iulia are nevoie de o administrație transparentă și eficientă, aflată zi de zi în slujba cetățeanului, nu doar în perioadele premergătoare alegerilor.

Gabriel Pleșa și echipa USR-PLUS sunt garanția schimbării în bine a administrației locale, sunt echipa care va transforma Primăria Alba Iulia într-un partener onest și eficient al cetățeanului, zi de zi și săptămână de săptămână.

Sunt convins că cetățenii văd și înțeleg bine această situație. Sunt convins că pe 27 septembrie Alba Iulia se va schimba în bine, alături de Gabriel Pleșa și echipa USR-PLUS. Sunt convins că cetățenii înțeleg foarte bine că nu putem continua cu aceeași oameni, care, după trei decenii de stat în funcție, ne arată că și-au atins limita incompetenței.

Votați Gabriel Pleșa pentru Primăria Alba Iulia și Mihail David pentru Președinția Consiliului Județean Alba împreună cu echipele de consilieri locali și județeni USR PLUS!

Vă aștept la urne pe 27 septembrie, ziua în care, alături de OAMENI CA TINE, vom schimba Alba Iulia și Județul Alba în BINE!

Emil Popescu, candidat USR-PLUS pentru Consiliul Local al Municipiului Alba Iulia

 

Comandat de Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate (parte a Alianței USR PLUS)  

Executat de SC START MEDIA CENTER SRL – portal www.proalba.ro 

Cod mandatar financiar 21200391

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22561 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*