Comunicat presă|Despre Gabriel Pleșa și Paul Voicu: ”I-am văzut, împreună cu dumneavoastră, cum au votat ca să plătească albaiulienii cea mai scumpă apă din țară”

Despre contracandidații mei, Gabriel Pleșa și Paul Voicu pot să vă spun doar atât: promit acum că vor face tot ce au avut puterea și banii necesari să facă în ultimii 5, 6 ani, timp în care au condus împreună primăria.

I-am văzut, împreună cu dumneavoastră, cum au votat ca să plătească albaiulienii cea mai scumpă apă din țară, să plătească cea mai mare subvenție pentru transportul în comun din oraș sau cele mai mari taxe pentru parcările inexistente. I-am văzut cum, în toți acești ani, i-au mințit pe albaiulieni că vor moderniza bazele sportive, în 2016, Gabriel Pleșa, declara că acțiunile lui Mircea Trifu pentru modernizarea Stadionului Cetate sunt exagerate deoarece Stadionul Cetate va fi modernizat în 2017  în întregime.

D-l Voicu, împreună cu dl Pleșa, au ordonat evacuarea sălii de ședință a consiliului local pe motiv că se filmează în direct în 2016 și astăzi ne vorbesc de transparență decizională. I-am văzut pe cei doi, așa cum îi puteți vedea și dvs., în înregistrările video, votând pentru conectarea întregii canalizări a comunei Ighiu la Alba Iulia, votând împotriva afișării proiectelor de h.c.l. pe situl primăriei.

Și acestea sunt doar câteva fapte, nu vorbe, ale acestor colegi care astăzi vă înfundă căsuțele poștale cu minciuni.

Mircea Trifu, candidatul Partidului Acțiunea Națională Alba la Primăria Alba Iulia

 

Comandat de Partidul Acțiunea Națională Alba,

Executat de SC SMART MEDIA CENTER SRL-portal www.proalba.ro

CUI mandatar financiar 21200094

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22827 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*