Comunicat presă|Am început campania de curățire a societății albaiuliene de mizeria politrucilor!

Știm cu toții că, în perioada premergătoare alegerilor, spațiul public este invadat de tot soiul de personaje care, pentru a ajunge sau a se cățăra și mai sus în funcție, trec vremelnic în fruntea unor partide la modă…

Sunt foarte cunoscuți acești oameni, cu nume și prenume, pentru că în ultimii 30 de ani au fost mereu numiți politic, ba directori pe la diferite instituții, ba în diferite consilii de administrație, plătite cu sume colosale, ba viceprimari. Indiferent de conjunctură, acești oportuniști și-au făcut loc, prin metode specifice, și au ajuns mereu la „ciolan”. Sfidând idealurile unor oameni, de bună credință, ei au profitat de aceștia, ca să-și atingă scopurile materiale.

În culmea nesimțirii lor, îi auzim odată la 4 ani cum fac apel la morală, la decență, la campanii electorale decente și fără atacuri la persoană sau familie. Păi cum să le placă să te iei de familiile lor care sunt toate angajate, ba la C.J., ba la Apă Canal, ba la primărie și în general peste tot unde se fac angajări politice? Bineînțeles că ipocriții apar îmbrăcați la costum și cravată pe toate panourile publicitare din oraș sau pe miile de pliante răspândite peste tot.

Ei, vreau să vă anunț că Partidul Acțiunea Națională Alba-ANA, nu va intra în jocul acestora de a-i lăsa să se ascundă de voi. O să-i dezbrăcăm în piața publică să știe albaiulienii toate privilegiile de care ei beneficiază, toate contractele cu statul, toate veniturile colosale încasate de ei și familiile lor de la diferite instituții controlate politic.

Această campanie, foarte curată, adică de curățire a societății albaiuliene de mizeria politrucilor, o să fie făcută de noi. Demascarea hoților, a profitorilor este cea mai curată campanie electorală atunci când rivalii sunt ipocriți și mincinoși.

Mircea Trifu, candidatul Partidului Acțiunea Națională Alba la Primăria Alba Iulia