Comunicat presă|Alin Tudose(AUR):În Alba Iulia, dialogul cu cetățenii a lipsit cu desăvârșire

Desi ar fi trebuit sa constituie o parte din firescul cotidian , desi legea obliga conducerile locale la asta , in Alba Iulia dialogul cu cetatenii a lipsit cu desavarsire…
Implicarea comunitatii in hotararea directiei de dezvoltare , in ceea ce priveste oportunitatile de investitii , ascultarea problemelor cu care acestea se confrunta si rezolvarea lor este un OBIECTIV important al meu in Programul AUR de dezvoltare a municipiului.
Stim ca era obligatorie dezbaterea cu cetatenii a acestor lucruri , stim ca trebuia prezentat un Raport de Activitate periodic cetatenilor. Probabil ati fost cu totii prezenti , probabil ca v-ati expus problemele , probabil ca v-au fost rezolvate cu celeritate. Sau NU ?
Sunt singurul candidat care mi-am asumat cu strictete respectarea OBIECTIVELOR AUR din Programul de Guvernare locala , prin DEMISIE in ALB , depusa intr-o emisiune in direct , redactiei.
Unul dintre aceste obiective este tocmai implicarea activa a cetatenilor si prezentarea unui Raport de Activitate al primarului si al consiliului local din 6 in 6 luni. Totodata se vor dezbate problemele cu care se confrunta cetatenii , se vor discuta si analiza investitile viitoare propuse de primar si se vor stabili IMPREUNA directiile de dezvoltare ale orasului .
Desi i-am provocat pe toti contracandidatii mei sa faca acelasi lucru , care ar conferi credibilitate si greutate promisiunilor lor eterne , inca se lasa asteptati…
Dumneavoastra mai asteptati 4 ani ?
Este timpul sa schimbam ceva , sa restartam orasul !
Aveti unde – SECTIA DE VOT !
Aveti cu ce – STAMPILA !
Aveti cu cine – AUR !

Comandat de Alin Tudose, partidul AUR Alba

Executat de SC SMART MEDIA CENTER SRL-portal www.proalba.ro

Cod unic mandatar financiar coordonator 21200352

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22827 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*