Comunicat presă | Marile proiecte de infrastructură, aprobate de PSD în 2018, continuă și astăzi în Munții Apuseni

Asfaltarea drumurilor naționale din Munții Apuseni a început în anul 2018, când premierul social-democrat de atunci al României a primit și înțeles un memoriu semnat de 27 de primari din județele Alba și Hunedoara, care solicitau și deopotrivă fundamentau această necesitate din punct de vedere economic, social și turistic. Astfel, la 100 de ani de la Marea Unire, s-a aprobat asfaltarea a 100 de kilometri, porțiuni importante din 3 drumuri naționale care tranzitează Munții Apuseni, după cum urmează: DN 74: Alba Iulia – Abrud – Brad; DN 74 A: Abrud – Câmpeni; DN 75: Arieșeni – Câmpeni – Baia de Arieș.

Porțiunile de drumuri aprobate spre asfaltare tranzitează și localități din județul Hunedoara. Pentru concretizarea acestui demers, primarul Radu Marcel Tuhuț și deputatul Ioan Dîrzu, s-au implicat activ. Aceștia vor face echipă și în viitorul legislativ, la Camera Deputaților.

”După semnarea memoriului, a urmat o perioadă cu licitații și au fost începute primele lucrări de asfaltare a unor drumuri importante pentru dezvoltarea economică, socială și turistică. În 2019, lucrările de infrastructură din Apuseni au prins, în sfârșit, contur, fiind asfaltate mai multe tronsoane importante, între care menționez: Albac – Arieșeni; Abrud – Câmpeni; DN 74 (de la ieșire din Zlatna spre Dealul Mare, de la ieșire din Zlatna spre Alba Iulia). Reabilitarea drumurilor din Apuseni continuă și astăzi în urma contractelor încheiate sau semnăturilor puse în vremea Guvernului PSD”, a spus Ioan Dîrzu, candidat la Camera Deputaților. Acesta a fost singurul parlamentar de Alba care a susținut acest demers.

”Îi îndemn pe moți și pe toți cetățenii județului Alba să voteze Partidul Social Democrat pentru siguranța investițiilor în infrastructura rutieră! Memoriul depus în 2018 a fost semnat și susținut de toți primarii din Apuseni, însă banii pentru investiții au fost alocați de către Guvernul PSD. Guvernele PNL nu au făcut nimic pentru drumurile din Apuseni. Voi lupta pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere din funcția de parlamentar, la fel cum am făcut-o din cea de primar. Vă asigur pe toți că ușa biroului meu va fi mereu deschisă și voi rămâne la fel – același om, pentru oameni”, a spus Radu Tuhuț, candidat la Camera Deputaților.

PNL se laudă cu asfaltarea drumurilor din Apuseni, arogându-și merite pe care nu le are. Mai mult, la vremea respectivă, Corneliu Olar, în loc să fie alături de primari, ridiculiza demersurile acestora punând un brad într-o groapă, gest care nu face deloc cinste unui deputat. Astăzi își asumă, în mod mincinos, investițiile în infrastructură.

De rezultatul viitoarelor alegeri parlamentare va depinde starea drumurilor naționale din județul Alba. Votați Partidul Social Democrat pentru siguranța investițiilor în infrastructura rutieră!

– Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Alba

– Executat de SC START MEDIA CENTER SRL – portal www.proalba.ro 

-CUI mandatar financiar județean 11200020

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23651 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*