Comunicat presă| Alin Tudose(AUR): Este timpul pentru un restart . Este momentul pe care l-am așteptat

Suntem oficial pe ultima sută de metri a campaniei electorale. O campanie atipică aș spune eu, pe care am experimentat-o diferit de toate celelalte de până acum: din interior; Și asta pentru că am decis că a venit momentul să intru în această luptă a “greilor” pentru voi, pentru noi, cei care nu ne mai mulțumim cu scuze și explicații frivole, cei care vor mai mult, vor ALTCEVA decât am avut în ultimii 30 ani.

La final de campanie, după toate promisiunile și ofertele auzite și promovate, una mai wow decât cealaltă , unele repetate continuu în fiecare campanie, de aceeași oameni…nu ne rămâne decât să ne aliniem conștiința cu sufletul și să ne gândim linistit, calm si obiectiv CE TREBUIE SĂ FACEM duminică, 27.09.

Este momentul, ca alegători, să ne facem ordine în informații, să mai căutăm dacă nu știm suficient și să aflăm. Să decidem, conduși de propriile convingeri, dacă a fost bine sau rău, dacă mai există credibilitate pentru vechile partide sau este timpul să acordăm o șansă celor noi, care n-au mai fost pe această scenă dar care au CURAJ să se implice și să-și dorească mai mult pentru comunitate.

Se zice că “omul nu ştie cât este de puternic până când nu se aruncă în luptă”, iar eu am descoperit în această campanie cât de mult contează să ai un pic de determinare, o doză de curaj și o echipă care să te susțină. Mulțumiri și aprecieri merg înspre echipa AUR, alături de care am dovedit că, deși ca partid suntem încă “novici”, implicarea, dorința de mai bine și stăruința dau rezultate și împreună am reușit, trecând peste toate minusurile și obstacolele, ca niște profesioniști.

Mulțumirile se îndreaptă și spre voi, cei care mă citiți acum. Vreau să vă mulțumesc pentru mesajele voastre, pentru incurajările constante și sustinerea pe care mi-ați arătat-o în nenumărate rânduri. Mulțumesc și celor care au fost deschiși să mă cunoască și mi-au oferit din timpul lor pentru a îi convinge că orașul are ALTERNATIVĂ.

Nu am crezut că suntem atât de mulți.

Nu am crezut că avem așa o susținere.De sperat, am sperat, recunosc.

Am sperat tot timpul că este posibil să schimbăm ceva, să urnim orașul din loc, de ceva vreme fiind împotmolit. Am sperat că putem să fim un imbold spre ALTCEVA.

Acum, nu mai sper.

Acum, văzând implicarea dumneavoastră, susținerea pe care ne-ați oferit-o, care ne-a încurajat, îmbărbătat și împins înainte, SUNT SIGUR. Impreună VOM REUȘI!

Mă adresez acum tuturor albaiulienilor cu drept de vot; celor care îmi oferă încrederea lor prin vot duminică, celor pe care încă nu i-am convins sau nu au apucat să mă cunoască, dar și celor care s-au gândit că nu are rost să meargă la urne: Nu rămâneți indiferenți! Indiferența costă. VOTATI!

Vă aștept alături de noi să dăm duminică startul unei noi etape în dezvoltarea frumosului oraș,Alba Iulia, dar și a județului Alba .Este timpul pentru un restart . Este momentul pe care l-am așteptat.

Cu maxim respect pentru ceea ce mi-ați oferit zilele acestea,

Al dumneavoastră, Alin Tudose

Onorat să fiu acum candidat și, de luni, Primarul celor care îmi oferă încrederea lor prin VOT – Poziția 10 pe buletin.

 

Comandat de Alin Tudose, partidul AUR Alba

Executat de SC SMART MEDIA CENTER SRL-portal www.proalba.ro

Cod unic mandatar financiar coordonator 21200352

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22949 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*