Comunicat presă| Alin Stanciu: Problemele oamenilor vor fi și ale mele! Cheia schimbării în Alba Iulia este implicarea

Fiecare problemă a albaiulienilor referitoare la municipiu va fi, în egală măsură, și problema mea, iar astfel mă voi implica în totalitate pentru soluționarea ei. Chiar și în situația în care responsabilitatea cade în sarcina altei instituții a statului, încrucișarea mâinilor nu este posibilă, ci doar colaborarea interinstituțională pentru identificarea unei rezolvări. Un primar trebuie să fie trup și suflet pentru toți cetățenii!

Am asistat, cu toții, la un episod cinic de neimplicare, care l-a avut protagonist pe însuși Paul Voicu, viceprimarul cu atribuții de primar, în cazul podului peste râul Mureș de la Partoș. Am văzut cu toții pancartele cu mesajul ”Acest pod nu este al Primăriei municipiului Alba Iulia”, proprietar fiind C.N.A.I.R. Acest tip de atitudine nu doar că nu îi ajută pe albaiulieni și nu rezolvă problema, ci este chiar reprezentativ pentru modul în care a fost condusă Alba Iulia: ”Nu este în ograda mea, nu mă interesează”.

În schimb, am văzut cum proiectele finanțate de instituții ale statului sunt trecute doar pe numele domnului Paul Voicu. Deunăzi, viceprimarul cu atribuții de primar vorbea despre proiectul de modernizare a Colegiului Economic ”Dionisie Pop Marțian”, fără să menționeze că acesta a fost finanțat de către Guvernul condus de Partidul Social Democrat, prin Programul Național de Dezvoltare Locală și cofinanțat din bugetul local. O altă investiție, prezentată asemenea unei ”reușite” a domnului Paul Voicu, este reabilitarea străzii Brândușei. Și această investiție a fost finanțată prin Programul Național de Dezvoltare Locală și aprobată de către Guvernul condus de Partidul Social Democrat, fiind ulterior cofinanțată din bugetul local. Observăm, astfel, că în această privință, domnul Paul Voicu are o singură direcție, atribuindu-și ceea ce îi convine.

Am încredere nemărginită că, la Alba Iulia, cheia schimbării este implicarea. Conducerea administrației locale va trebui să se implice în tot ceea ce creează disconfort și în orice situație care ar putea face albaiulienilor viața mai bună, chiar dacă nu o are trecută în fișa postului. Jurământul nostru de credință, al meu și al echipei PSD pentru Consiliul Local, este pentru implicare și muncă, pentru tot ceea ce aduce bunăstare albaiulienilor, prosperitate municipiului și crește calitatea vieții.

Alin Stanciu,

Candidatul Partidului Social Democrat pentru primăria Municipiului Alba Iulia

Pentru un oraș prosper!

– Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Alba

– executat de SC START MEDIA CENTER SRL – portal www.proalba.ro 

– CUI mandatar financiar județean 21200019

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22949 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*