Comunicat de presă al PNȚCD

pntcdCrin Antonescu, aliatul lui Ion Iliescu şi al lui Victor Ponta, este deranjat de realitatea că, prin renaşterea PNŢCD, oamenii cu convingeri de dreapta din România se regăsesc într-o soluție onestă și credibilă la aspirațiile lor, refuzând minciunile şi compromisurile politicianiste pe care le promovează liderul PNL.

Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat consideră că reacția nervoasă a lui Crin Antonescu la Congresul Extraordinar de relansare a PNŢCD dovedește că acest om se teme de renașterea partidului nostru. Aliatul lui Ion Iliescu şi al lui Victor Ponta este deranjat de realitatea că, prin renaşterea PNŢCD, oamenii cu convingeri de dreapta din România se regăsesc într-o soluție onestă și credibilă la aspirațiile lor, refuzând minciunile şi compromisurile politicianiste pe care le promovează liderul PNL.

Apreciem că nervozitatea lui Crin Antonescu la relansarea unui partid istoric reprezintă o reacţie tipică pentru orice escroc politicianist, dispus la orice compromis de dragul puterii, care îşi vede ameninţate trucurile prin care înceracă să-i păcălească pe români.

Considerăm că liderul PNL, personaj toxic, care poluează seară de seară casele românilor cu minciuni şi vorbe goale, nu are dreptul să insulte Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat. Îi amintim acestui personaj că PNŢCD este  singurul partid care și-a păstrat statutul de partid de dreapta de la înregistrarea sa, în 1990, singurul partid care păstrează valorile morale comune partidelor istorice interbelice, dar și singurul partid care a refuzat şi refuză  compromisul politicianist cu scopul de  ajunge, cu orice preţ, la putere.

AURELIAN PAVELESCU,                                                                                       VLAD MOISESCU,

Președintele PNŢCD                                                                                   Prim-vicepreşedintele PNŢCD

Despre Redacția ProAlba 19086 Articles