Comunicat de presă al BNC al PP-DD pe marginea EXCLUDERII lui Radu Popa din partid

radu popaÎn urma excluderii din PP-DD a domnului Radu Popa, fostul lider de grup din Camera Deputatilor, acesta a făcut unele afirmatii neconforme cu realitatea în emisiunile tv si radio la care a fost invitat să participe, ulterior momentului excluderii”, au precizat oficiali din cadrul PP-DD. Ca urmare a acestei poziții publice luate de Popa, Biroul Național de Coordonare al PP-DD a transmis urmatorul comunicat de presă:

„În urma declarațiilor domnului Radu Mihai POPA, ulterior excluderii acestuia din Partidul Poporului – Dan Diaconescu, Biroul Național de Coordonare precizează că:

-Radu Mihai POPA nu a fost mandatat să poarte negocieri cu nicio formațiune politică, lucru certificat de faptul că nu există nici un proces verbal de ședință sau alt document intern care să susțină afirmațiile domnului Radu Mihai Popa; Discuțiile purtate de dânsul cu reprezentanți PSD au vizat doar interese și avantaje personale.

-Niciun parlamentar PP-DD nu a informat conducerea partidului despre intentia de a părăsi grupul parlamenta PP-DD;

-Nemulțumirile manifestate de unii deputați PP-DD, semnalate Biroului National de Coordonare, erau generate tocmai de lipsa de activitate, neimplicarea și atitudinea sfidătoare a domnului Radu Mihai Popa, în calitate de lider de grup în Camera Deputaților;

-Hotărârea de excludere a domnului Radu Mihai Popa a fost adoptată de BNC, fără niciun vot împotrivă.”

BIROUL NAȚIONAL DE COORDONARE AL PP-DD

Despre Redacția ProAlba 20622 Articles