Foto: Competiții sportive organizate cu prilejul Zilei Poliției Române. Vezi premianții

sebastianÎn cadrul manifestărilor organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba pentru sărbătorirea la 25 martie a Zilei Poliţiei Române, zilele de 21 şi 22 martie au fost rezervate sportului rege. În 21 martie, la o bază sportivă din municipiul Sebeş, 16 echipe alcătuite la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba s-au întrecut pentru un loc pe podium. Câştigătoare a fost echipa poliţiei oraşului Cîmpeni, pe locul II clasându-se echipa Poliţiei Municipiului Aiud iar pe locul III echipa Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba. Vineri, 22 martie, 16 echipe din cadrul structurilor MAI din judeţ, autorităţi locale şi structuri de colaborare,  Penitenciarul Aiud şi Școala de Agenţi de Poliţie Septimiu Mureşan Cluj Napoca au jucat în două săli de sport din Sebeş pentru trofeul Cupa Poliţiei 2013. Câştigătoare a fost echipa Primăriei Municipiului Sebeş, pe locul II s-a clasat echipa Şcolii de Agenţi de Poliţie Septimiu Mureşan Cluj Napoca iar pe locul III  echipa Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.Şi de 23 martie a fost dedicată competiţiilor sportive. Începând cu ora 11,00, în parcarea Stadionului Cetate din Alba Iulia, cu sprijinul Clubului Sportiv Auto Fairplay, a avut loc concursul de îndemânare în conducere, „Cupa siguranţei rutiere”, la startul căruia s-au aliniat 14 concurenţi care s-au întrecut în 3 secţiuni.

La clasa I clasamentul a fost următorul

Locul I: Geogean Sebestian

Locul II: Morariu Adrian

Locul III: Tomşa Adrian

La clasa II:

Locul I: Suciu Gabriel

Locul II: Goţia Petru

Locul III: Hîrlea Daniel

La clasa open:

Locul I: Suciu Gabriel

Locul II:Geogean Sebastian

Locul III: Morariu Adrian

ipj 1ipj 3ipj 4

ipj 5ipj 6ipj 7ipj 8

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21547 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

1 Comment

 1. Stimat domn/ Stimată doamnă

  Ma pun in contact cu dumneavoastră pentru a va prezenta o ofertă de care ar putea sa beneficieze companiile noastre.
  Dacă căutatați ceva diferit pentru a oferi clienițlor dumneavoastră , ă vă rugăm să citiți mai departe ..
  Dorim sa cunoasteți noul nostru hotel inaugurat în anul 2012, atât pentru cazare antrenori și grupuri cat si pentru realizarea antrenamentelor.

  În colaborare cu Biroul de Turism dorim sa cunoasteți Oliva (Valencia) Spania , ca destinație pentru grupuri sportive unde puteti efectua antrenamente sau concursuri sportive disfrutand de clima noastra mediteraniană.
  Suntem la o oră de la aeroportul din Valencia și Alicante, și la numai 250 de metri de o incredibilă plajă cu nisip alb, de o lungime de 12 km. Atasăm un PDF pentru a ne cunoste mai bine hotelul si instalațiile sportive.

  Vă oferim o gamă variată de obțiuni de cazare, meniu si acces la instalațiile sportive din apropiere. Putem caza grupuri de până la 120 de persoane in camere cu paturi suprapuse la un incredibil preț de 12€ de persoană pe noapte, si 50 de persoane in camere de hotel cu bucatarie proprie, dormitor spatios, baie si terasa.

  Ne puteți vizita pe pagina nostra http://www.hotelplayaoliva si http://www.olivasurf.com
  pentru toate tipurile de activități pe plajă si sporturi de apă pe durata verii.

  Instalaițile sportive includ: piscină interioară, sală de gimnastică, teren de baschet acoperit, teren de fotbal și volei, club de tenis si pistă de atletism.

  Dacă este necesar, putem aranja, de asemenea, transportul, excursii la Oceanografic, Terra Mitica, etc.

  Pentru mai multe informații, va rugam sa ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să colaboram cu dumneavoastra.
  Salutari cordiale,

  Jane Lees
  Directoare

  Hotel Playa Oliva
  Recepción

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*