Compania Consama își continuă activitatea și va răspunde solicitărilor din partea clienților și a partenerilor

În contextul ”nebuniei“ ce ne inconjoara , vă aducem la cunoștință faptul că S.C. CONSAMA TEAM S.R.L. își continuă activitatea și va răspunde solicitărilor din partea clienților și a partenerilor noștri, chiar și în aceste conditii pline de incertitudini si greutati. Atat timp cat situatia generala ne va permite…
Compania noastră este într-un proces continuu de adoptare și implementare a unor serii de măsuri menite sa limiteze răspândirea COVID-19, obiectivul nostru principal fiind protejarea sănătatii și siguranței, atât a angajaților, cât și a partenerilor noștri. Personalul de executie a fost instruit in aceasta directie si a fost dotat cu toate cele necesare protectiei lor si a celor din jurul lor iar personalul administrativ si-a mutat activitatea, in totalitate, la domiciliu.
Ca atare, daca va plictisiti in casa si va vine sa innebuniti…mai bine va amenajati curtea, trotuarele si va reamenajati gradinile! Noi suntem aici pentru voi! Va stam la dispozitie prin datele de contact pe care le puteti gasi pe Facebook sau pe site!
Perioada următoare va aduce, cu siguranta, noi provocări…..speram ca ne vor face pe toți să fim mai buni, mai intelegatori si mai atenti la tot ce se intampla in jurul nostru . Doar împreună vom fi mai puternici si vom reusi!
Stati in casa! Sanatate multa tuturor!, a transmis managementul companiei

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22937 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*