Comisarul Mărginean Mircea este noul șef al BCCO Alba Iulia. Reacție pe pagina de facebook Respect, Traian Berbeceanu

marginean mircea„La data de 6 august a.c., la sediul Inspectoratului General al Poliției Române s-au desfășurat concursurile pentru ocuparea funcţiilor de şefi ai Brigăzilor de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba-Iulia şi Constanţa.

În urma evaluării, comisarul de poliție Mărginean Mircea a fost declarat admis la concursul organizat pentru funcţia de şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba-Iulia.

Totodată, comisarul-șef de poliție Pârvu Jenică Emilian a fost declarat admis la concursul organizat pentru funcţia de şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa.”, se arata intr-un comunicat postat pe site-ul IGRP.

În paralel, pe pagina de facebook Respect, Traian Berbeceanu, unul dintre administratorii contului a postat următoarele:

„Marea dezinformare! 
Nu este problema faptul ca acest personaj si-a dorit o palarie, mult prea mare pt HDD-ul lui, si nici aceea ca a fost agreat si sustinut de „potentii” momentului…nu este o problema nici macar aceea ca, a fost dorit de o anumita structura…Dar este o problema, cand in comunicatele institutiilor statului, se strecoara neadevaruri! Pt ca la acel concurs s-au mai inscris trei ofiteri din structura BCCO, cu experienta deosebita, cu peste 10 ani vechime acolo, in Brigada, in linia intai!.. doar ca IGPR-ul nu a aprobat derogarile de care aveau nevoie, pt ca daca ar fi candidat si ei, spulberau sansele „alesului” ! Oricare dintre cei trei, descalificau ” experienta” atat de invocata a actualului „castigator”!”

Sursa foto: hunedoaralibera.ro

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21465 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*