Colonelul Gheorghe Grama, comandantul detașamentului III jandarmi Aiud, s-a pensionat

colonel gheorghe gramaDomnul colonel Grama Gheorghe cel care a îndeplinit funcția de comandant detașament la Detașamentul III Jandarmi Aiud  în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Avram Iancu” Alba de peste 10 ani, a ajuns la momentul pensionării și anume trecerea în rezervă.

Miercuri, 21 iunie 2017, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, a avut loc activitatea dedicată trecerii în rezervă care s-a desfășurat în prezența cadrelor inspectoratului.

Ofițer cu o activitate meritorie în Jandarmeria Română, colonel Grama Gheorghe s-a pensionat după aproape 27 de ani de activitate desfășurată în domeniul ordinii și siguranței publice. În prezența cadrelor, împuternicit inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, domnul colonel Giurea Marius-Claudiu, a dat citire ordinului de trecere în rezervă a celui care a slujit Jandarmeria și cetățenii vreme de 27 de ani, după care domnul colonel Grama Gheorghe a primit o diplomă de merit și apreciere pentru întreaga activitate depusă în slujba patriei și cetățenilor.

Prin intermediul domnului inspector șef, colonel Giurea Marius-Claudiu, jandarmii albaiulieni i-au adresat un mesaj de rămas bun și mulțumiri pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul inspectoratului.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22061 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*