Colegiul Tehnic Aiud a obținut marele premiu la târgul firmelor de exerciţiu „Pregătim Cariera”

targ 3Colegiul Tehnic Aiud își consolidează performanțele obținute în afara județului, întorcându-se cu 2 premii și o mențiune în palmares. Joi, 4 aprilie, a avut loc ediţia a III – a târgului  firmelor de exerciţiu „PREGĂTIM CARIERA” organizat de  Colegiul Economic „Iulian Pop” Cluj-Napoca în colaborare cu Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, sub egida ROCT (Centrala Reţelei Firmelor de Exerciţiu/Întreprinderilor Simulate din Romania).

La evenimentul desfăşurat în incinta   Colegiul Economic „Iulian Pop” din Cluj-Napoca, au participat 38 de firme de exerciţiu din Aiud, Câmpia Turzii, Cluj-Napoca, Dej, Gherla şi Turda.

targ 1Oferind elevilor de la clasele cu profil economic posibilitatea de a-şi dezvolta aptitudini antreprenoriale şi de a se familiariza cu operaţiunile efectuate într-o entitate reală, târgul firmelor de exercițiu reprezintă nu numai o competiție ci și un important mod de preluare a bunelor practici.

Colegiul Tehnic Aiud a fost reprezentat de clasa a – XI- a și a – XII- a B, profil Servicii specializarea Tehnician in activități economice prin 3 firmele de targ 2exerciţiu: APARTE SRL, DESIGN CONSTRUCT SRL, IMPRESSION SRL. Spiritul de echipă le este insuflat elevilor de către coordonatorii firmelor de exercițiu: prof. ec. Bogdan Cristina-Ana, prof ec. Badea Oana  prof. ing. ec. Pistol Nicolae.

Au contribuit la pregatirea standurilor prof Kovacs Ibolya si prof Varga Sara , membrii ai ariei curriculare Tehnologii .

Încă de la debutul evenimentului, standurile firmelor de exercițiu aiudene s-au bucurat de atenția sporită a celor prezenți apreciindu-se mai ales creativitatea, ingeniozitatea și estetica lor. După ce timp de patru ore, reprezentanții firmelor au derulat tranzacții și au promovat propriile firme iar două jurii diferite au evaluat pe bază de criterii unitare fiecare firmă de exercițiu prezentă la târg, au venit rezultatele.

targFirma DESIGN CONSTRUCT SRL a câștigat cea mai înalta distincție a competiției. Marele premiu a fost acordat de Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca. Aceeași firmă a câștigat și Premiul al III – lea la secțiunea „Cel mai bun stand”. Firma IMPRESSION SRL a obținut mențiune la secțiunea „Cel mai bun catalog de prezentare”.

Prestația deosebită a elevului Katai Norbert din clasa a – XII-a B, care a dinamizat prezența la competiție a firmei DESIGN CONSTRUCT SRL, i-a impresionat pe reprezentanții Facultății de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca.

Profilul servicii al Colegiului Tehnic Aiud reunește elevi cu rezultate școlare bune și foarte bune, bucurându-se de sprijinul constant al conducerii Colegiului Tehnic Aiud, director prof. Ciortea Veronica şi director adjunct prof. Bolca Nela.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 26553 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*