Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia aniversează 96 de ani de existență. Timp de o săptămână se vor desfășura activități specifice acestei sărbători

colegiul militarAnul acesta Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” aniversează 96 de ani de existență. În această săptămână se vor desfășura activități specifice acestei sărbători, astfel: miercuri, 4 noiembrie, începând cu ora 14:00 va avea loc finala concursului tematic ,,Instrucție cu cântec”, urmată de festivitatea de premiere a competițiilor sportive: ,,Cupa 25 Octombrie” și ,,Cupa Mihai Viteazul”, precum și a concursului de grafică și caricatură ,,Coala și penița.” Ziua de joi este dedicată întâlnirii absolvenților promoției 2015, studenți în cadrul academiilor categoriilor de forțe ale Armatei cu elevii claselor a XI-a și a XII-a, în vederea unei mai bune orientări profesionale și a împărtășirii experienței examenului de admitere în învățământul militar superior și postliceal. În aceeași zi elevii claselor a IX-a vor participa la întâlnirea cu absolvenții veterani ai Liceului Militar din perioada Târgu Mureș. Astfel de întâlniri sunt adevărate povești de viață, de istorie și de succes al celor care, astăzi sunt veteranii noștri.

Vineri începând cu ora 12:00, pe platoul din incinta colegiului, va avea loc adunarea festivă dedicată aniversării patronului spiritual al colegiului (Sf. Arhanghel Mihail), urmată de ceremonia religioasă dedicată memoriei eroilor absolvenți ai Colegiului Național Militar ,,Mihai Viteazul”. De la ora 13:00, în sala de festivități a instituției, formațiile artistice ale elevilor colegiului vor prezenta un spectacol aniversar. Între orele 13:00-15:00 colegiul va avea Ziua Porților Deschise.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21520 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*