Clujul îmbracă din nou fracul pentru Balul Operei

Balul Operei 2013 (Gala laureaților) (6)În timp ce Veneția își pregătește costumele pentru marele Carnaval, Clujul freamătă în așteptarea celui mai imporant eveniment cultural dedicat operei. Aflat la a XIX-a ediție, Balul Operei transformă, pentru două zile, Clujul în orașul eleganței și al rafinamentului. Evenimentul de anul acesta, dedicat operei rusești va debuta pe 22 februarie, la Opera Națională Română, printr-un spectacol de lasere. Amfitrionii balului, Anca Ţurcaşiu şi Rareş Bogdan vor invita participanții la premiera unui spectacol de operă și balet inedit, oferit de Opera Naţională Română din Cluj, în regia lui Marius Vlad Budoiu, apoi la decernarea Trofeelor „Lya Hubic”, a Premiilor „Mecena” și „Alexandru Fărcaș”. Seara se va încheia cu spectacolul designerului Cătălin Botezatu, dedicat artei costumului și cu Balul Operei 2013 (Opera) (2)decernarea Trofeului „Moda Cum Laude”, urmat de tradiționalul „Alles Walzer”, la care sunt invitați toți participanții.
Cea de-a doua seară se va desfășura sub semnul „Galei Laureaților”, dedicată premianților edițiilor anterioare. Spectacolul va debuta prin decernarea Titlului și Medaliei „Senior al Cetăţii” și a Medaliei „Emblemă de Cluj” și va culmina cu recitalul „Maria Tănase. 100 de ani”,susţinut de virtuosul naist, compozitor şi dirijor Nicolae Voiculeţ.
Parteneriatul dintre publicitarii de la Qual Media Group și evenimentele de înaltă ținută își are originea în dorința de a promova valorile culturale de elită și de a contribui la crearea unui context propice dialogului pentru personalitățile Balul Operei 2013 (Balet) (3)marcante ale vieții culturale, sociale, economice și educaționale din Cluj și România.
De-a lungul anilor, implicarea Qual Media Group în producerea, promovarea și organizarea evenimentelor culturale de anvergură națională, de la Eurovision, până la Festivalul Mozart demonstrează nu doar inovație și profesionalism, ci și, în special, responsabilitate și implicare în promovarea unor valori de necontestat.
Pentru al patrulea an consecutiv, în calitate de co-organizator al Balului Operei, alături de Asociaţia Culturală „Pro Transilvania”, Qual Media Group a folosit toate resursele acumulate pentru a asigura succesul de necontestat al acestui eveniment. Abordarea unui accent modern și inovativ și folosirea celor mai noi instrumente publicitare s-a dovedit o strategie care a adus o receptivitate crescută din partea publicului.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20614 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*