Clubul Top Dance 2007, medalii la cea mai importantă competiţie de dans sportiv din România

In perioada  20-21.04.2019, la Bucureṣti s-a desfăṣurat WDSF Dance All Stars, unul dintre cele mai mari şi importante concursuri internaţionale de dans sportiv organizat în România, care a reuṣit să strâgă la start peste 500 de perechi, din peste 15 ţări.

Aṣa cum ne-a obṣinut în ultimii ani, clubul Top Dance a reuṣit să îṣi confirme valoarea ṣi la cel mai înalt nivel, prin perechile, Daniel Opricean – Iadira Nandrea – loc III Basic latino şi loc V Open latino , categorie de vârstă 12-15 ani, Alex Oltean – Tania Găban loc III Basic latino.

„A fost o competiţie de nivel înalt în Romania, iar prezenţa noastră pe podium ṣi în finale este un mare motiv de mândrie ṣi bucurie. Îi felicit pe copii, au fost la înălţime ṣi au reuṣit să iṣi îndeplinească obiectivul”, a spus antrenorul Alin Roṣa.

Competiţia a fost organizată de Clubul de Dans Sportiv Contessina Dance, sub egida Federaţiei Române de Dans Sportiv, concursurile fiind jurizate de cei mai buni arbiti români ai momentului ṣi peste 10 arbitri străini, fiind o competiţie de talie internaţională.

Club Top Dance, urează tuturor membrilor clubului şi patenerilor PAŞTE FERICIT!

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19063 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*