Clubul Elevilor Liberali Alba Iulia a comemorat eroii martiri din 1989. Evenimentul comemorativ a avut loc la monumentul eroilor Revoluției de la 1989

comemorare martiriSub sloganul ,,Eroii nu mor niciodată”, Organizația Națională a Clubului Elevilor Liberali a hotărât să amintească de sacrificiul eroilor Revoluției române din decembrie 1989. Astfel, a fost lansat la nivel național un nou proiect numit ,,Eroii nu mor niciodată”, scopul fiind ca membrii CEL din țară să cunoască importanța momentului decembrie 1989 în istoria noastră națională. Evenimentul de comemorare a avut loc în marile orașe din țară, pe data de 16 decembrie, la exact 25 de ani de la momentul în care tinerii strigau pentru prima dată, la Timișoara ,,Libertate!”, în fața abuzurilor regimului communist.

Conștienți că tânăra generație trebuie să afle cât mai multe despre ce înseamnă cu adevărat cinstirea eroilor Revoluției din 1989, care au murit pentru ca generațiile următoare să se bucure de drepturi și libertăți fundamentale pe care orice stat modern și civilizat le are, membrii Clubului Elevilor Liberali Alba Iulia a desfășurat marți, 16 decembrie, de la ora 20.30, evenimentul comemorativ, de cinstire a eroilor Revoluției de la 1989, comemorarea având loc la monumentul eroilor de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia. La eveniment, pe lângă conducerea CEL Alba Iulia (în frunte cu președintele Andrei Miclăuș), au mai participat, printre alții, și Gabriel Lupea (copreședinte al TNL Alba Iulia) și profesorul Adrian Simion (purtător de cuvânt PNL Alba). Acesta din urmă, le-a vorbit celor prezenți despre sfârșitul comunismului si importanța tinerilor în Revoluția din 1989.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22011 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*