Clement Negruț, președinte PMP Alba: “Ne asumăm rezultatele acestor alegeri și ne vom continua activitatea în spiritul acelorași idealuri”

clement negrut 01Alegerile locale 2016 au reprezentat o experiență din care atât cei care au candidat cât și alegătorii vor avea ceva de învățat. Au fost niște alegeri și o campanie electorală foarte diferite față de cele cu care ne-am obișnuit până acum. Noutatea alegerii dintr-un singur tur a primarilor a fost însă ceva nefast, iar inițiatorii acestei schimbări și-au primit răsplata pentru asta. Doresc să mai precizez de asemenea că lipsa observatorilor în secțiile de vot ne-a costat în anumite secții.Este foarte important de reținut și faptul că au fost foarte puțini cei care și-au exprimat preferințele electorale la aceste alegeri, iar pentru cei aleși asta trebuie să reprezinte un semnal de alarmă.

Eu, alături de colegii mei din Partidul Mișcarea Populară Alba ne asumăm rezultatele acestor alegeri și ne vom continua activitatea în spiritul acelorași idealuri ca și până acum. PMP Alba ocupă locul al cincilea la nivel național între celelalte organizații ale partidului. În județul Alba am câștigat 52 de locuri – consilieri locali, 2 consilieri județeni și un primar. Aceste rezultate ne ambiționează dar ne și obligă, de aceea vă asigurăm că prin reprezentanții noștri în aceste foruri vom face tot ce ne stă în putință pentru binele cetățenilor.

Vreau să mulțumesc pe această cale tuturor cetățenilor din Alba, care au ieșit la vot și și-au asumat astfel răspunderea pentru viitorul comunităților lor. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături, colegilor din PMP Alba care au luptat până la capăt pentru lucrurile în care credem, pentru un viitor mai bun al acestei țări. A fost o muncă grea și lungă iar acum la final, privim cu mulțumirea dată de conștiința că am dat tot ce am putut pentru a ne atinge țelul.

Vrem să vă asigurăm că din toate forurile unde avem reprezentanți: primăria Ceru Băcăinți, consilii locale, Consiliul Județean, vom face tot ce ne va sta în putere pentru binele fiecărei comunități și al întregului județ și ne vom implica în viața fiecărei comunități și prin reprezentanții noștri la nivel local.

 

Deputat Clement Negruț

Președinte PMP Alba

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21826 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*