Clement Negruț, nemulțumit de măsurile luate de Guvernul USL

clement negrutÎn cadrul unei conferințe de presă, ținute vineri, 4 octombrie, la sediul Partidului Mișcarea Populară din Alba Iulia, Clement Negruț s-a arătat nemulțumit de măsurile luate de Guvernul USL.

Tentativa de descentralizarea prin trecerea unor instituţii deconcentrate în subordinea Consiliilor Judeţene, este un lucru care îl deranjează pe președintele PMP, Clement Negruț care spune că „Se încearcă transferul de responsabilități către Consilii Județene fără a fi însoțite de sursele de finanțare. Guvernul nu face altceva decât să se spele pe mâini în ceea ce privește restructurarea instituțiilor prin faptul că vor lăsa autoritățile locale să facă disponibilizări ulterioare.”

Un alt subiect dezbătut la conferința de presă este acela a problemei Cupru Min. „Vreau să trag un semnal de alarmă Guvernului. Să intervină urgent pentru a clarifica situația CupruluiMin pentru că situația nu este foarte roz. Poate genera încă o problemă socială în zona Munților Apuseni.”, a declarat Clement Negruț.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22011 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*