Clement Negruț: „Hava e zeu şi pentru liberali, un zeu, ce-i drept, din altă religie pentru foarte mulţi liberali care îl injură încă printre dinţi.”

clement negrutViaţa politică din Alba se desfăşoară într-o linişte absolută. Fără să fie declarat în mod public PNL şi PSD convieţuiesc într-o armonie ce pare a nu fi deranjată de absolut nimic. PSD-ul domnului Dîrzu de exemplu, mai reacţionează doar la stimulii daţi de PMP; în rest îşi păstrează reputaţia de cea mai slabă organizaţie a lui Ponta la nivel naţional. Noroc cu DNA-ul care-i mai aduce în atenţia publică.

PNL-ul din Alba e atât de liniştit de parcă i-a amestecat cineva cu linguriţa şi   s-au omogenizat foarte bine, atât cei din tabăra lui Hava cât şi cei din tabăra lui Atanasiu sau Teban sau Florin Roman, sau cine mai ştie. Pe la conferinţele de presă nu se mai înghesuie nimeni, mai vezi vreun lider doar la evenimente speciale. Se pare că PNL-ul din Alba a luat în detaliu modelul de inactivitate al preşedintelui Iohannis, care e foarte prins în consfătuiri cu premierul. PNL-ul local mai are ceva noroc cu vicele de la Consiliul Judeţean, un activist înfocat pe facebook, care nu face un pas fără să posteze pe această reţea de socializare. Nu de alta dar să nu piardă startul pentru primărie.

Ce frumos! Câtă armonie! Acum domnul Hava e zeu şi pentru liberali, un zeu ce-i drept din altă religie pentru foarte mulţi liberali care îl injură încă printre dinţi. Oare nu mai este Hava acelaşi primar care în opinia liberalilor din Alba lasă cetăţenii urbei fără ozon, tăind copacii, un primar care în loc să semene iarbă seamănă pavele? Acum dacă este penelist, este de-al lor, dar vom vedea până când.

Este atât de evidentă coabitarea tacită a celor două partide la nivel local încât pare că visul lui Ponta e mai real în Alba decât în oricare alt colţ al ţării. E adevărat că PSD-ul din Alba nu prea poate fi angrenat în dispute politice. Asta din cauza inactivităţii. Însă ceea ce se întâmplă la nivel naţional ar trebui să fie luat fără îndoială în discuţie de către liderii PNL, pentru că sunt sigur că in PNL mai sunt unii pentru care convieţuirea cu PSD este ca o broască râioasă în gât pe care nu o pot înghiţi.

PMP se identifică şi la nivel local, ca şi la nivel naţional drept principala forţă de opoziţie în faţa maşinăriei rapace şi agresive a PSD-ului. Noi nu vom înceta să vorbim despre eşecurile răsunătoare ale actualei guvernări, despre promisiunile lor deşarte (vezi scăderea TVA la alimente) şi despre toate nedreptăţile făcute faţă de români.

Preşedinte PMP Alba,

Deputat Clement Negruţ

Despre Redacția ProAlba 30196 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*