Clement Negruț: Campania murdară a PSD a început

negrutPSD demarat deja campania pentru alegerile prezidențiale. Numai că neavând cu ce se lăuda, pentru că de când se află la putere și-s dovedit doar incompetența, PSD apelează la mijloacele care l-au consacrat pentru a acapara scaunul de la Cotroceni pentru Victor Viorel Ponta.

Măsurile populiste înainte de alegeri reprezinta una din cele mai inocente arme ale acestui partid. Inainte de inceperea propriu-zisă a campaniei PSD a reușit cu ajutorul fraților din ACL să treacă prin Senat legea care prevede reducerea CAS-ului, chiar dacă nici unii nici alții nu știu cu ce o să acopere deficitul creat în acest sens. Pe de altă parte Victor Viorel Ponta lansează o așa-zisă amnistie fiscală pentru pensionarii și pentru mămicile care au înregistrat venituri necuvenite din eroarea unor funcționari. Curat populistă și această măsură!

Maestrul Liviu Dragnea vine însă cu ideea unei ordonanțe care nu poate fi descrisă decât ,,liber la traseism politic”. Omul lui Ponta dorește ca în acest mod să-i ademenească pe primarii, consilierii locali, președinții de consilii județene și consilierii județeni care mai cred că PSD-ul le va da bani înainte de campanie. Este mai mult decât evidentă această capcană a PSD-ului prin care dorește să-și întărească structurile din teritoriu ademenind oameni din administrațiile locale și județene.

Nu mai aveam nevoie și de asta ca să ne convingem ce este PSD și cine este Victor Viorel Ponta. E însă strigător la cer când vedem cât de departe sunt dispuși să meargă acești oameni cu demagogia și cu înșelăciunea. De curând prezidențiabilul PSD, pentru a-și face imagine s-a folosit în mod ticălos de renumele marii noastre sportive Simona Halep.

Preşedinte PMP Alba,

deputat Clement Negruţ

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19524 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*