Claudia, “prințesa hoților” din Alba Iulia, a fost reținută pentru a cincea oară

Poliția din Alba Iulia a confirmat faptul că tânara supranumită “prințesa hoților” din municipiu a fost reținută pentru a cincea oară. Femeia, în vârstă de 29 de ani, este o cunoscută veche a oamenilor legii care au încătușat-o în repetate rânduri.

Ultima lovitură dată de Claudia s-a petrecut în data de 8 noiembrie. Pe o rețea de socializare, pe contul intitulat “Justiția ProCetățean”, s-a făcut referire la ultimele isprăvi ale tinerei.

“Din categoria ”sfaturi pentru cetățeni”: trei furturi din locuințe în mai puțin de două ore. Acesta este bilanțul zonei centru Alba Iulia pentru data de 8.11.2017. În centrul Alba Iuliei în intervalul orar 13:00 -14:30, s-au produs trei furturi din locuințe, după informațiile pe care le avem. Prima casa prădată a fost în spatele Casei de Pensii, unde făpatașii au sărit gardul și au sustras din holul locuinței portofelul cu bani și acte a locatarei. Următoarea țintă a fost secretariatul Liceului Nr. 3 de unde a fost luat dintr-o geantă un alt portofel, cu acte și o sumă mică de bani. Ultima țintă a fost fix locuința de unde scriem această postare, hoții sustrăgând o poșetă unde se aflau documente și o sumă infimă de bani. De aici putem trage doua conculuzii, iluzia cetățeanului de siguranță a locuinței prin lăsarea ușii descuitate chiar dacă sunt acasă și lipsa patrulelor de poliție pe străzile orașului, lucru cauzat de  lipsa de personal din cadrul MAI, problemă care nu se reflectă în statisticile de la nivel înalt ci în siguranța cetățeanului în viața de zi cu zi.”

Vă reamintim că joi, 12 octombrie 2017, Claudia a mai fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. Anterior, ea fusese reținută după ce a furat un telefon mobil dintr-un cămin studențesc. În trecut, ea a mai comis furturi, inclusiv din unități de învățământ ori spitalicești.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21849 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*