Ciugud: Violență dusă la extrem și focuri de armă în urma unui scandal monstru. Două persoane au fost reținute de poliție

Mircea Trifu

foc de armaLa data de  august 2016, în jurul orelor 17.30, Secția 2 Poliție Rurală Vințu de Jos a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că la o locuinţă din Ciugud are loc un conflict familial.Pentru aplanarea situației, a intervenit un agent de poliţie, iar din primele cercetări efectuate de acesta a rezultat că M.O.T., de 41 de ani şi M.S.G., de 35 de ani, doi fraţi din Ciugud, au provocat un scandal în curtea unui imobil din comună, unde domiciliază sora lor împreună cu familia şi mama lor.

Întrucât, după intervenţia poliţistului, cei doi bărbaţi au continuat să se manifeste agresiv, au spart geamurile locuinţei, au încercat să o incendieze şi s-au folosit de un motofierăstrău mecanic pentru a distruge bunuri, poliţistul a cerut sprijin, iar la faţa locului s-au deplasat, operativ, mai multe echipaje de poliţie din carul Poliţiei Municipiului Alba Iulia şi o grupa de jandarmi. Totodată, poliţistul a folosit armamentul din dotare, executând mai multe focuri de avertisment.De asemenea, cei doi bărbaţi au distrus un autoturism ce era parcat în curtea imobilului precum şi geamurile autoturismului personal al poliţistului, ce era parcat în stradă.

Cei doi agresori au fost imobilizaţi şi au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Alba Iulia, pe numele lor fiind emisă ordonanţă de reţinere, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, violență în familie, amenințare şi violare de domiciliu. În cauză a fost sesizat şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu privire la săvârşirea, de către cei doi, a infracțiunii de „ultraj”.

În cursul zilei de luni, 8 august 2016, M.O.T. şi M.S.G. au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia care a decis ca ei să fie arestați pentru 30 de zile.

 

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22528 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*