Ciprian Alexandru Bota anunță intenția sa de a candida pentru funcția de primar la Vintu de Jos din partea Partidului PLUS, condus la nivel național de Dacian Cioloș și în Județul Alba de Mihail David

PLUS (Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate) este un partid politic nou, condus de fostul Prim Ministru Dacian Cioloș. PLUS a adus la un loc oameni, care cred într-un proiect ce pare curajos prin simplitatea lui. PLUS reprezintă o forță, iar în Județul Alba avem o organizație puternică. Colegul nostru, Mihail David, este președintele Filialei Județene PLUS Alba, împreună cu un Birou Județean format din 8 persoane. La nivel județean PLUS are și o organizație de tineret, numită Generația PLUS Alba, condusă de un birou format din 4 membri, îndrumați de un președinte, Alexandra Burz. 

Ciprian Alexandru Bota, un tanar in varsta de 31 de ani, nascut, crescut si stabilit in Vintu de Jos. Este casatorit de 3 ani si are un baiat de 1 an si jumatate. Competitia, organizare si spiritul de echipa l-au ajutat sa activeze in domeniul privat, de aproximativ 9 ani,  in functia actuala de inginer in industria alimentara. A urmat studiile in cadrul Universității de științe agricole si medicina veterinara din Cluj Napoca specializarea Inginerie si management in alimentatie publica si agroturism. Si-a finalizat programul de studii, urmand in cadrul aceleiasi universitati masteratul in specializarea Economie Agroalimentara. Tenacitatea si initiativa au fost ajutoarele sale de nadejde, urcand treptat pe scara ierarhica si ajungand astfel in functii de conducere. Doreste sa transfere din abilitatile, cunostiintele si experientele sale si sa aduca plus valoare comununitatii din care face parte.

Vințu de Jos este o prioritate la nivelul Filialei Județene PLUS Alba.

Pentru înscrierea în PLUS, te invităm să completezi online adeziunea la www.ro.plus/adeziune. De asemenea, ne poți vizita și la sediul PLUS Alba, în Alba Iulia, pe str. Trandafirilor, nr.16, în fiecare zi de joi, începând cu ora 19.00.

Reconstruim România cu Dacian Cioloș, Vlad Voiculescu și întreaga echipă a Partidului PLUS!

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21089 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*