Cinci magazine din Alba Iulia, prădate de un „trio” infracțional. O femeie cu spirit civic a ajutat poliția la prinderea făptașilor

Mircea Trifu

furtPoliţiştii din Alba Iulia au reţinut doi bărbați din Orăştie şi o femei din Cugir, care au fost depistați, în flagrant delict, imediat după ce au sustras bunuri din mai multe magazine situate în cartierul Cetate al Municipiului Alba Iulia.  Poliţia a fost sesizată de o femeie, cu spirit civic, care a observat comportamentul suspect  al celor 3.

La data de 6 septembrie 2017, în jurul orelor 14.35, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, prin 112, de către o femeie de 45 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că, pe B-dul Revoluției 1989 din Alba Iulia se află mai multe persoane cu un comportament suspect.

În zona respectivă s-a deplasat, imediat, o patrulă de siguranţă publică, iar cu ajutorul semnalmentelor descrise de apelantă, au fost identificate trei persoane (doi bărbaţi şi o femeie) care aveau asupra lor o sacoşă voluminoasă şi un cărucior de copii, în care se aflau mai multe articole noi de îmbrăcăminte precum şi produse cosmetice şi cafea.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că produsele respective, în valoare totală de 1.050 lei, au fost sustrase, de către cei 3, în data de 6 septembrie 2017, din cinci magazine din municipiul Alba Iulia.

Faţă de S.L., un bărbat de 26 de ani, S.R., un bărbat de 22 de ani, ambii din Orăştie, judeţul Hunedoara şi A.N., o femeie de 46 de ani, din Cugir, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de  7 septembrie, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Întregul prejudiciu a fost recuperat şi restituit reprezentanţilor societăţilor comerciale păgubite.

 

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22583 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*