Chef mare la hotel Cetate: tinerii social democrati sarbatoresc Dragobetele

Petrecerea este programata pentru ziua de vineri si va incepe la ora 18:00. Sunt asteptati o multime de membri TSD din intreg judetul Alba care vor sarbatori Dragobetele. „E o sarbatoare a noastra, a romanilor, si dorim sa ne simtim bine alaturi de colegii nostri din TSD. Cu siguranta ca va fi o seara frumoasa pentru toti tinerii social democrati care vor veni alaturi de noi”, a declarat Bogdan Medrea, presedintele TSD Alba Iulia.

deeoпрограмма для взлома паролей вконтакте онлайн

Despre Redacția ProAlba 30185 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

2 Comments

  1. cine ia initiativa cu privire la proiectele de participare sin indrumare sociala a tinerilor din partide????
    numai de asta aud cand vine vorba de tinerii partidelor, ori se face cunoscuta prezenta de grup la diferite petreceri,(dragobete, halloween, de Craciun sau alte ocazii si prilejuri de a se remarca prin imagine de bine)ori actiuni ecologice si de protest, ce fac obiectul unui spectacol artificial, pardon, de artificii.
    nu credeti ca practicile astea invechite ar trebui inlocuite cu practici inovatoare de ajutorare si implementare a unor situatii sau aspecte utile ptr mediu, populatie, prin prestari de servicii sociale si efort organizat cu rezultate benefice si necesare?

  2. Daca crezi ca aceste practici sunt invechite,tin sa cred ca tu nici pe astea nu le practici…:)) toti care nu aveti d lucru stati cu nasul pe internet sa vedeti ce subiecte noi apar ca sa aveti ce sa bagati de vina…daca tsd organizeaza un astel de eveniment de ce nu organizezi tu acele „practici inovatoare de ajutorare si implementare a unor situatii sau aspecte utile ptr mediu, populatie, prin prestari de servicii sociale si efort organizat cu rezultate benefice si necesare?”?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*