Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș va găzdui reprezentația de teatru „Micul prinț-spectacol pentru oameni mari”, adaptat după un text de Antoine de Saint-Exupery

Mircea Trifu

Vineri, 13 decembrie 2019, începând cu ora 17:30, sala de spectacole a Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș va găzdui reprezentația de teatru „Micul prinț-spectacol pentru oameni mari”, adaptat după un text de Antoine de Saint-Exupery.

Regizată de Ștefan Ruxanda, piesa „Micul prinț” este un montaj minimalist, pentru oameni mari, care aduce la suprafață profunzimile unuia dintre cele mai citite texte din literatura universală, într-o atmosferă sinceră și intimă. Decorul, costumele, scenografia sunt construite de cei mai mari creatori ai lumii teatrului, pe numele lor: spectatorii, laboratorul de creație: imaginația, iar mijloacele: cuvântul, muzica și fantezia. Cei trei actori (Dora Notarescu, Vlad Gălățianu și Ștefan Ruxanda), însoțiți de trei instrumente, îi vor purta pe spectatori pe toate planetele vizitate de „Micul prinț”, într-o poveste emoționantă presărată cu personaje comice și situații inedite, toate acompaniate de muzică live.

În deschiderea evenimentului va evolua trupa de teatru COLB a Colegiului Național „Lucian Blaga” Sebeș, coordonată de doamna profesor Tereza Cândea, cu piesa de teatru „Stele de cinci stele”, regizată de Bianca Goadă.

Intrarea este liberă, iar invitațiile pot fi procurate de la Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș.

Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș și se înscrie în programul celei de-a IX-a ediții a Festivalului Național de Artă Dramatică pentru Liceeni „Radu Stanca” Sebeș (2019).

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22500 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*