Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș dezvoltă în această perioadă două proiecte inedite în peisajul cultural local și regional

Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș dezvoltă în această perioadă două proiecte inedite în peisajul cultural local și regional: „Ne pasă! Bibliotecă pentru acasă!” și „Ne pasă! Muzeu pentru acasă!”, orientându-și activitatea spre mediul online și spre rețelele de socializare. În condițiile suspendării evenimentelor publice, prin intermediul celor două proiecte se încearcă promovarea unor activități specifice, precum și oferirea unor alternative de petrecere a timpului acasă.

În esență, paginile oficiale de facebook ale instituțiilor subordonate Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, respectiv Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș, Muzeul Municipal „Ioan Raica” Sebeș și Casa Memorială „Lucian Blaga” Lancrăm, sub genericul „Ne pasă!”, transmit zilnic invitații la lectură, materiale audio-video, informații legate de bazele de date electronice care oferă acces liber, gratuit, spre cartea electronică, de volumele și publicațiile periodice editate, de istoria și personalitățile locale, celor mai mici fiindu-le rezervată, în fiecare seară, câte o poveste de adormit. Toate acestea, în ideea menținerii unui contact permanent cu utilizatorii serviciilor oferite de Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș și promovării patrimoniului istoric și cultural local în mediul online.

Campania „Ne pasă! Bibliotecă pentru acasă!” și „Ne pasă! Muzeu pentru acasă!” se va derula pe tot parcursul stării de urgență (16 martie-16 aprilie 2020), cu posibilitate de prelungire, în funcție de evoluția măsurilor adoptate la nivel central.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 29598 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*