Cele mai bune proiecte școlare au fost premiate la Gala Edumanager.ro, București, 2016. Două dintre acestea, implementate de IȘJ Alba și Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia.

gala-educatiePortalul Național Edumanager.ro, alături de Oameni și Companii, a organizat în data de 24 noiembrie 2016 cea de-a patra ediţie a Galei Edumanager.ro, eveniment la care au fost premiate proiectele derulate de instituţiile de învăţământ preuniversitar şi universitar, precum şi de organizaţiile profesionale din domeniul educaţiei.

Din multitudinea de proiecte înscrise în competiție au fost premiate două  proiecte implementate de Inspectoratul Școlar Județean alba și Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia.

Proiectul “De ce, cum și ce învăț?” (POSDRU/190/1.1/S/156882) – proiect cofinanţat din Fonduri Structurale Europene, Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane și  implementat în perioada 29.07.2015-28.12.2015 de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba a fost desemnat ca cel mai bun proiect din cele treisprezece proiecte înscrise în competiție la Secțiunea ”Învățământ preuniversitar”, Categoria “Derularea de proiecte finanțate prin fonduri europene”.

De asemenea, a fost premiat proiectul ”Gramatica limbii engleze” înscris în competiție de Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” la Secțiunea ”Învățământ preuniversitar”, Categoria ”Digital lesson”.

Cu acest prilej, doamna Inspector Școlar General, prof. Eugenia Marcela Dărămuș apreciază munca și implicarea cadrelor didactice din județul Alba și transmite invitația tuturor unităților de învățământ  de a participa la ediția viitoare cu mai multe proiecte implementate pe parcursul anului școlar 2016-2017, astfel încât să se asigure vizibilitatea rezultatelor obținute prin implementarea proiectelor care așează în plan central elevul și nevoile sale.

 

 

 

Despre Redacția ProAlba 30196 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*