Cel mai mare risc pentru bărbaţii care îşi înşală partenerele!

Mircea Trifu

inselatUn barbat care si-a inselat iubita poate scapa inventand tot felul de motive pentru micile urme de pe corp aparute dupa o partida de sex incendiar, dar ce se face daca ajunge acasa cu penisul „fracturat”?

Aventurile extraconjugale, dar si aventurile amoroase ale barbatilor implicat in relatii stabile neconcretizate in casatorie se pot lasa nu numai cu o inimi frante, ci si cu penisuri „fracturate”, cuvantul fractura fiind cumva impropriu folosit dat fiind ca organul sexul masculin nu este facut din os, ci din tesut cartilaginos si tesut muscular. Chiar si asa tot pot avea loc accidente care sa duca la „ruperea” penisului.

De altfel, cele mai multe accidente grave aparute in timpul sexului au loc atunci cand barbatul isi insala partenera, fapt demonstrat de un studiu efectuat la Centrul Medical din cadrul Universitatii din Maryland. Concluzia cercetarii este urmatoarea: cu cat factorul de risc in ceea ce priveste descoperirea actului de infidelitate este mai mare, cu atat este mai mare si riscul de accident in timpul sexului, „fracturarea” penisului fiind unul dintre accidentele cele mai frecvente aparute in urma inselatului.

Mai multe detalii pe lyla.ro

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22500 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*