Cei șase câini din rasa ciobănesc german, dați spre adopție de către poliția Alba, vor fi predați noilor stăpâni în 25 iulie

ciobanesc germanÎn urma anunţului publicat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba prin care se comunica faptul că 6 câini din rasa ciobănesc german, cu vârste cuprinse între 7 ani şi 6 luni şi 8 ani şi 6 luni, aflaţi în posesia instituţiei urmează să fie cedaţi fără plată, comunicăm următoarele:

Până la data de 22 iulie, inclusiv, un număr de 43 de persoane s-au adresat cu cereri conducerii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, solicitând unul sau mai mulţi dintre câinii care urmează să iasă din serviciu.

Între cei 43 de solicitanţi se află şi 6 poliţişti, cei care, de altfel, au lucrat cu animalele, în perioada în care au fost folosiţi ca şi câini de serviciu.

Analiza cererilor va fi făcută de către conducerea inspectoratului, în perioada imediat următoare, urmând ca până la data de 25 iulie cei 6 câini să fie atribuiţi, în conformitate cu prevederile legale şi procedurile în vigoare.

Apreciem interesul pe care l-au manifestat iubitorii de animale în a adopta un câine poliţist pensionat şi îi asigurăm de obiectivitatea şi corectitudinea cu care vor fi selectaţi cei cere vor deveni stăpânii lor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comentarii la Cei șase câini din rasa ciobănesc german, dați spre adopție de către poliția Alba, vor fi predați noilor stăpâni în 25 iulie

  1. Daniela Răspunde

    martie 18, 2017 la 10:30 pm

    Aș dori să adopt un cățel pentru fetița mea👧de zece ani!

  2. Stroescu Alexandra Elena Răspunde

    aprilie 6, 2017 la 6:39 am

    Buna ziua as dori si eu un caine mil doresc din tot sufletu va multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *