Cei 7 magnifici. Forţe proaspete la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Avram Iancu” Alba

Șapte subofițeri absolvenţi ai Scolilor Militare de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, promoţia 2018, au fost repartizaţi la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Avram Iancu” Alba. Ceremonia de numire în funcţie a proaspeților absolvenți a avut loc astăzi, 30 iulie a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Avram Iancu”  Alba.

Subofițerii au fost incluşi într-un program de pregătire ce cuprinde activităţi de însuşire a responsabilităţilor specifice misiunilor pe care le vor executa. După această primă perioadă de acomodare, tinerii subofițeri vor fi încadraţi la structurile operative ale Inspectoratului.

Cei șapte absolvenţi au mulţumit tuturor colegilor pentru primire şi au spus că “au convingerea că o să se integreze cât mai repede în colectiv, totodată promiţând să acţioneze cu profesionalism pe parcursul întregii cariere”. În numele întregului colectiv al Inspectoratului de Jandarmi Județean „Avram Iancu”  Alba, mr. Pașca Tudor-Gheorghe, Desemnat Adjunct al Inspectorului Șef, le-a urat „bun venit” noilor colegi și succes în cariera de jandarm, asigurându-i de tot sprijinul de care vor ava nevoie.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22074 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*